Следва

Годеж за Мили Боби Браун, избраникът е синът на Джон Бон Джоуви

Световноизвестни дами и господа на по няколко месеца: звездните бебета на 2023 дотук

Като че ли вече свикнахме всяка новина около личния живот на звездите да се споделя в Instagram и това да е първото място, от където я научаваме. Но така и по-лесно обобощаваме...

Celebrities преди 11 месеца

Дали ще е предложение за брак, бременност, сватба, годишнина или деня на раждане – всичко е там. Снимка на малка ръчичка, краче или личице от родилното вълнуват особено много. Заснемани още в коремите на мамите си, малките наследници предизвикват интереса на феновете от ден първи. Ето кои са новродените „вече известни“ на 2023-та дотук >>>

1. Криси Тейгън и Джон Леджънд

Певецът разкри щастливата новина по време на частно участие на 13-ти януари няколко часа след появата на малкото съкровище. Пред списание People Леджънд възкликва „Какъв благословен ден!“. Тейгън и Леджънд имат 6-годишна дъщеря, Луна и 4-годишен син, Майлс. През 2020 г. моделът претърпя опустoшителна загуба – загуби все още неродения си син Джак. Почти две години след това, през август 2022-ра, Криси съобщи, че отново е бременна в профила си в Instagram. 

2. Парис Хилтън и Картър Реум

На 15-ти януари богатата наследница Хилтън посреща първия си син, износен от сурогатна майка. Бебето се казва Финикс, както сподели Парис в Instagram.


Nepo babies: обичани и мразени едновременно, децата на звездите владеят света


3. Адам Лавин и Бехати Принслу

Въпреки скандала с личните съобщения, които Адам е изпращал на други жени в Instagram от есента на 2022г. (същия месец, в който Бехати съобщава за бременността си), певецът и моделът останаха заедно и посрещнаха третото си детенце през януари.

4. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк и Раян намекнаха за появата на тяхното четвърто дете през февруари чрез снимка в Instagram от неделята на SuperBowl, на която се вижда, че бременното коремче на Блейк го няма. След това по време на Power Lunch на CNBC Раян потвърди новината и споделя, че и двамата са много развълнувани и че нямало да го направят за четвърти път, ако не им харесва и то много. (Вижте още: "Като Барби, но по-хубаво: Блейк Лайвли два месеца след раждането")

5. Кристина Марино и Лука Арджентеро

Два дни след Св. Валентин се ражда Ное Роберто – второто дете на двойката, която вече има щерка Нина, на 3г.

6. Марк Зукърбърг и Присила Чан

Семейството посрещна третата си дъщеря Аурелия на 24-ти март. Таткото сподели ентусиазма във фамилията с... разбира се, пост в Instagram, a отдолу написа само думите „малка богословия“.

7. Аурора Рамацоти и Гофредо Черза

На 6-ти април в Соренго, Швейцария се роди Цезар – първото дете на Аурора и Гофредо, чийто баба и дядо са Мишел Хунцикер и Ерос Рамацоти.

8. Аличе Кампейо и Алваро Мората

Една двойка, за която спокойно бихме могли да кажем, че излиза сякаш от приказка. Футболистът на Ювентус и красивата му съпруга вече имат три момчета – близаците Леонардо и Алесандро и по-малкия Едоардо. На 9-ти януари се роди първото им момиченце – Бела. Убедени сме, че ще е гледана като принцеса!

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.