Следва

Поп певицата Тони направи парче за И АЗ МОГА

Априлският брой на GLAMOUR

Вярно, април е месецът на шегите, но от GLAMOUR сме съвсем сериозни, като ти обещаваме: приготвили сме ти зашеметяваща изненада!

Events преди 13 години

Вярно, април е месецът на шегите, но от GLAMOUR сме съвсем сериозни, като ти обещаваме: приготвили сме ти зашеметяваща изненада! С новия ни брой получаваш шанса да покрепиш благотворителните каузи на Белослава, Диана Любенова, Алекс Раева и Диляна Попова и да спечелиш техни лични чанти, пълни с козметика, бижута и специални изненади според характера на всяка известна дама!

Не се шегуваме и като ти подшушваме, че звездата от корицата Виктория Бекъм иска да бъде обикновена домакиня и ходи да сервира обяд в училището на синовете си! Освен това признава, че краката адски я болят от всички тези главозамайващо високи обувки! Вземи най-свежото интервю с недостъпната модна икона в комплект с най-свежата пролетна корица на пазара!

В новия брой на GLAMOUR те очаква и обедна среща с несломимата Хилда Казасян, която пресява таланти от цяла България по bTV, отглежда с любов дъщеричката си и не спира да пее. Житейски мъдрости споделя и копнежният Фахрадин Фахрадинов иззад кулисите на НАТФИЗ.

Като спреш да въздишаш, разбери защо пролетта е най-доброто време за забогатяване (да, и ти можеш да финансираш мечтите си!) и разбери какво кара един мъж в щастлива връзка да звънне на бившата си, как да различаваш лошия сандвич от полезния и как за 60 секунди можеш да научиш за Европейския съюз всичко онова, което ще ти спести неловките паузи, ако се окажеш въвлечена в разговор за политика. Ако предпочиташ да говорим за мъже, не пропускай статията, разглеждаща в детайли новия международен феномен – господин “Мамино детенце”, който използва икономическата криза, за да се нанесе обратно при родителите си.



Гризеш си ноктите по навик? Падаш си платнени чанти на цветя, балетни пантофки и безкофеиново кафе? В новия GLAMOUR те очаква експертен анализ на всички онези на пръв поглед дребни жестове и предпочитания, които разкриват ужасно много за истинската ти същност. Ще научиш още как да угасиш пожара на нещастната любов и кои са най-важните въпроси, които трябва да си зададеш преди да се влюбиш, да се пренесеш при партньора си, да се омъжиш, да забременееш или да скъсаш, за да не съжаляваш накрая. Ще ти представим и 6-те основни виновника за неудовлетвореността ти в леглото в комплект с 5-те вълнуващи пътя към екстаза.

Ще заситим модния ти глад с пищна порция изискани тренчове, ризи, достойни за графини, цветущо изобилие от обувки и чанти и кукленски визии, които доказват, че буклите и гримът в нюанси на захарен памук могат да бъдат тотално неустоими!

Какво още чакаш? Твоят GLAMOUR е някъде там!
 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.