Следва

Синдромът на най-голямата дъщеря и как да го поправим?

Обичта на известните: Хю Джакман и Дебора след 27 години брак

Любовната искра между Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес не угасва дори след почти три десетилетия съвместен живот и това е най-приятната доза предвеликденска звездна любов 

 

Celebrities преди 1 година

Известната двойка, която може да се похвали с един от най-стабилните бракове в Холивуд, отпразнува 27-ата годишнина от брака си.

По този повод Джакман сподели обща снимка и посвети емоционално послание на любимата жена.

„Обичам те, Деб. Днес е 27-ата ни годишнина от сватбата. 27 ГОДИНИ! Обичам те толкова много. Заедно създадохме прекрасно семейство. И прекрасен живот. Твоите смях, дух, щедрост, хумор и лоялност са невероятен подарък за мен. Обичам те с цялото си сърце”, написа актьорът от „Върколакът".  

54-годишният актьор и 67-годишната актриса бяха заснети на плажа през уикенда на Великден.

Хю и Дебора-Лий се запознават на снимачната площадка на сериала "Корели" през 1995 г. Женят се на 11 април 1996 г. След два спонтанни аборта, двойката осинови две деца, Оскар, който сега е на 22 години, и Ава, на 17 (прочетете още: Силата на прошката: Хю Джакман в прегръдка с мама, изоставила го като дете).

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 9 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 5 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.