Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 17.04 - 23.04

We Love: NESPRESSO VERTUO - не кафемашина, а магьосник

Едно, много нежно движение на китката. Едно, едва доловимо притискане на бутона. Едно, само едно желание. За великолепно кафе! 

Food преди 1 година

На стилно събитие пред журналисти и инфлуенсъри Nespresso представи своята нова универсална кафе система Vertuo. В модерното и същевременно уютно пространство на Dom Concept Store в сърцето на София беше временно открита pop-up Nespresso галерия, която пресъздаде духа и цялостната концепция на иконичния бранд. И ние бяхме там, и беше вълшебно, разказваме. 

Луиза Григорова, Александър Сано, Радина Кърджилова, Виктор Стоянов "Ергенът" и други симпатични хора от столичния хайлайф се потопиха в магията на приготвянето на наслада в чаша. Системата Vertuo е разработена специално, за да трансформира пазара на кафе за консумация у дома, като отговори на потребителското търсене на различни опции за кафе преживяване, както в големи чаши, така и класическото късо еспресо. Тя е фокусирана върху приготвянето на разнообразни видове дълги кафе екстракции и е насочена към хората, които обичат да се наслаждават на великата напитка на макс. 

С натискането на един бутон интелигентната система автоматично разпознава по баркода, отпечатан върху съответната капсула, вида и начина на приготвяне на кафето, настройвайки параметрите на екстракцията, за да създаде качествено тъмно кафе с плътен вкус, завършено с копринена и щедра пяна.

В момента Nespresso предлага 3 стилни дизайна на системата Vertuo, които представляват идеалната комбинация между елегантност, функционалност и удобство - Nespresso Vertuo POP, Vertuo Plus и Vertuo Next. Повече информация за всяка една от машините получаваме оттук.

НЕ ПРОСТО ПРЕЖИВЯВАНЕ, А НАЧИН НА ЖИВОТ - ТОВА Е VERTUO

Новата гама машини приготвя кафе в 5 различни дължини на напитката – Carafe Pour-Over Style (535 ml), Mug (230 ml), Gran Lungo (150 ml), Double Espresso (80 ml) и Espresso (40 ml), Любителите на кафето вече ще могат да се насладят на над 30 изключителни и разнообразни бленда.

Капсулите с различен обем са съобразени с диапазона размери чаши за кафе, всяка внимателно смесена и изпечена, за да осигури най-доброто вкусово изживяване. Независимо дали сте в настроение да впечатлите приятелите си по време на обяд или търсите бързо еспресо, за да енергизирате деня си, Vertuo предлага разнообразни опции за всеки вкус и момент. Повече за капсулите четем тук.

АКСЕСОАРИТЕ ЗА VERTUO СА ОТДЕЛНА ВСЕЛЕНА

Nespresso включва в портфолиото си и широка гама от елегантни и стилни аксесоари от линията Vertuo. които поставят финалния щрих на споделената кафе емоция. Чашите за път и диспенсърите за капсули са неразделна част от колекцията на всеки любител на кафе, издигайки моментите в компанията на Nespresso Vertuo на следващо ниво.

УСТОЙЧИВОСТ Е ДРУГОТО ИМЕ НА NESPRESSO

Устойчивостта е в основата на всичко, което Nespresso прави, а поемането на траен ангажимент за постигане на положителна промяна за хората и планетата представлява е сериозна отговорност за компанията. В съответствие с този подход, всички кафе капсули Nespresso, включително гамата Vertuo, са направени от безкрайно рециклируем алуминий - материал, който внимателно защитава свежестта, качеството и вкуса на кафетата , като същевременно щади максимално природата. В допълнение, всички системи Nespresso са оборудвани с енергоспестяващ режим или функция за автоматично изключване, за да се минимизира консумацията на енергия. 

Силно препоръчваме, NESPRESSO VERTUO е нещо наистина специално, coffelovers!  

More Food