Следва

Дженифър Лопес и Delola - свеж коктейл микс

Това е любов: Киану Рийвс и Александра в Лос Анджелис

Киану Рийвс и Александра Грант са велика двойка 

Celebrities преди 5 месеца

58-годишният актьор от "Джон Уик" и 50-годишната жудожничка присъстваха на гала в Лос Анджелис и, рядкост, но красива - размениха нежности и целувки пред събралите се фоторепортери.

Александра, с небрежната си сива коса, изглежда чудесно във флорална червена рокля (четете още: Александра Грант отказва да боядисва косите си, ето защо). Любимият е в класически тъмен тъмен костюм, с една приятна особеност - съчетан с туристически обувки в кафяво. 

Двамата са заедно от почти четири години, обичат се безумно и са си лика прилика. Много ги харесваме и припомняме: Големите любовни истории: Киану Рийвс и Александра Грант.

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 15 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 14 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели