Следва

В несесера: Да ухаеш на захаросана ябълка през пролетта искат от DKNY

Тази пролет МИТКО ДАМОВ пренася духа на Париж в София заедно с модните тенденции за коси

Вечерта на 30 март, зала „Роял” в столичния хотел Шератон беше изцяло преобразена от вълнуващото модно шоу...

Hair преди 14 години



Вечерта на 30 март, зала „Роял” в столичния хотел Шератон беше изцяло преобразена от вълнуващото модно шоу на топ коафьора Митко Дамов, арт директор на верига салони за красота - “VOGUE VISION GROUP”.

Модното шоу бе изцяло подчинено на концепцията за пътуването до града, който обединява в едно любов, изкуство, история, мода и съвремие – Париж.

Всички гости и приятели на Митко Дамов и “VOGUE VISION GROUP” изживяха емоцията от едно незабравимо пътешествие във френската столица.




Г-жа Цветелина Бориславова се появи на партито с хубава прическа, вероятно дело на самия Митко Дамов, а близката приятелка на коафьора Биляна Петринска се оказа отново на сцената, за да демонстрира творчеството на един от най-добрите фризьори у нас.


Актрисата Биляна Петринска

С вуртуален полет до Париж, красиви "стюардеси" и зрелище спектакъл на балет Acadamus, който представи новите тенденции за коси на LA BIOSTETHIQUE Paris Пролет/Лято 2010 Митко Дамов отново превърна събитието в истинско шоу.

Модно дефиле пък представи стилните и артистични облекла на Kult, Dress To Imress и TrendBox, както и специална линия обувки от колекцията PATAUGAS на Jean Paul Gaultier.

За да се усети напълно духа на града, шоуто представи вечното парижко изкуство – художник от Montmartre, който сякаш рисуваше върху видеостената на сцената. Неговата картина оживява под звуците на великия глас на Едит Пиаф и мелодията на нейния “Milord”.

След обиколката на града, гостите се насладиха на вкусните френски деликатеси от ресторант CACTUS, френско шампанско и изворна вода Evian.

По време на арт шоуто беше представен и новия брой на списание “ТЕНДЕНЦИИ”, който съдържа тенденции мода, коса, грим и маникюр за новия сезон.

Над 600 гости присъстваха на шоуто. Сред тях бяха известни личности от българския светски елит като проф. Любомир Стойков, Камелия Тодорова, Траяна Орфаниди, Наталия Гуркова, Антония Петрова, Жана Жекова и други.

За Тенденции Пролет/Лято 2010:

Париж, Париж
Една модерна версия на пънка с блестящо магическо въздействие.

Светлините на града

За тази тенденция са характерни две прически. Едната – огнено червена, демонстрираща самоуверена небрежност, а другата – в студено русо, където тъмната основа контрастира с основния светъл тон и го кара да изпъкне и заблести още повече.

Субкултура и ъндърграунд

Сламено бяла коса над свежо и младо лице. Кичур, който с упорство преодолява гравитацията. Фризурата като израз на светоусещането. В Париж това го е имало и винаги ще го има. От тъмната, подобна на шлейф коса на безсмъртността Жюлиет Греко до главата на Жан Себереж с радикално редуцирана коса.

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Дани от Vogue Vision

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!

More Hair