Следва

Тържественост и показност - коронацията на Чарлз III няма да пести от нищо

Смело и много нейно: Риана на вечеря с любимия

На ръба на ужасния ужасон, но пък толкова да й приляга 

Celebrities преди 1 година

35-годишната певица, която очаква второто си дете, беше заснета в Ню Йорк, докато крачи към ресторанта за вечеря с любимия Ейсап Роки.

Нахално червеният ансамбъл от твърде тясно трико е от луксозната марка Alaïa. Ефектът е видимо търсен, предвид положението на звездата и упорития маниар на Риана да демонстрира, че и понаедряла от очакването на дете, една жена може и трябва да се облича точно както желае (вижте още: Риана, синът й и бебето на път в Париж). Яркият стайлинг допълват ефектни сребърни бижута от Messika, високи червени сандали и любимата напоследък на дамата чантичка Gucci. На излизане от мястото на срещата, към червения тоалет се прибяват късо яке от изкуствена кожа и стегнатия в тениска, черно кожено яке и луксозен деним Раким Мейръс, ака A$AP Rochy.      

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 5 дни

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 6 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.