Следва

CinemaCon 2023: Дженифър Лорънс в чудно Versace за „No Hard Feelings“

CinemaCon 2023: Марго Роби в розово, от Prada и Louboutin

Марго Роби съживи Барби на червения килим, докато рекламира предстоящия си едноименен филм на презентацията на State of the Industry и Warner Brothers Pictures по време на CinemaCon 2023

Celebrities преди 11 месеца

Премиерата на фентъзи комедията, в която участват Роби, Райън Гослинг, Америка Ферера и Уил Феръл, е на 23 юни.

Роби пристигна с Гослинг в Колизеума в двореца на Цезар в Лас Вегас във вторник, облечена в симпатичен тематичен комплект от модна къща Prada. Стилизиран от Андрю Мукамал, тоалетът на най-скъпо платената актриса в Холивуд включва мини пола с гингам щампа и съответно горнище с 60-тарски презрамки и черна декорация. 


CinemaCon 2023: много елегантна Зендая в Louis Vuitton


Много "Барби в реалния живот" стайлингът на звездата ​​е подчертан от няколкото тънки златни пръстена, причудливите диамантени обеци във формата на сърце и гривната от злато и кристали на глезена, подписана със заветното Chanel.


CinemaCon 2023: Дженифър Лорънс в чудно Versace за „No Hard Feelings“


Що се отнася до обувките, ансамбълът на Роби завършват чифт розови чехли от Christian Louboutin. Моделът Me Dolly, избра от красивицата, струва 795 долара и се отличава с лъскава светлорозова горна част с отворени пръсти, изработена от мека лакирана кожа. Токчето е 10 сантиметра, а подметката - характерната червена имблема на Louboutin. Розовият нюанс пасва идеално на облеклото на Роби и създава усещането за пренесена от екрана в живота сладка кукла Барби. 

На излизане от събитието Марго добави към тоалета си и съответното на случая манто.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.