Следва

Първият трейлър на "И просто ей така 2": Кари Брадшоу и вторият опит с Ейдън

CinemaCon 2023: Дженифър Лорънс в чудно Versace за „No Hard Feelings“

"Без лоши чувства" обещава да е свежа секс комедия с Дженифър Лoрънс в главната роля. Звездата представи заглавието на CinemaCon 2023 в Колизеума в Caesars Palace в Лас Вегас, Невада, благодарение на което я видяхме в разкошен вид, които планираме да повторим  

Celebrities преди 11 месеца

CinemaCon е мястото, където модата прави чудеса на фона на поредицата новопредставени филмови заглавия. Даваме за пример Зендая, която се появи в шик Вютон, а сега е ред и на Дженифър, в едно от много редките й публични появявания напоследък (вижте още: Честита първа рожба, Дженифър Лорънс).  

Феноменалната черна рокля на Versace от есенно-зимната колекция на марката на 2023-та може да е „малка“, но е страхотна. Предлага ни закачливото, структурно излъчване на вечна класика, допълнена с кристално колие с цветя, вдъхващо нотка от характерния за марката високооктанов блясък. Контрастът между максимализма и минимализма тук е издигнат до съвършенство (вижте още: Versace Fall 2023, READY-TO-WEAR - изключителна елегантност и дъжд от звезди). 

Дори с розовите обувки деколте Versace Medusa Bow, тази визия притежава абсолютна, вечна елегантност. Обожаваме този тоалет от самия му връх до последния милиметър на токчето, като наблягаме на невероятния сексапил на черните прозирни чорапогащи.  

Надяваме се да видим още забележителни модни моменти като този от Дженифър на CinemaCon, защото определено вложеното на форума модно усилие си има характер - непредсказуем, секси и много шик. 


Versace Fall 2023

More Celebrities