Следва

Красиви Анджелина Джоли и Мадокс на вечеря в Белия дом

Първият трейлър на "И просто ей така 2": Кари Брадшоу и вторият опит с Ейдън

HBO Max пусна първият официален трейлър на втория сезон на „И просто ей така“, предстои ни приятно обещаващо преживяване  

Celebrities преди 11 месеца

Новите епизоди са с планирана през юни премиера. Основната интрига е завръщането на героя на Джон Корбет Ейдън Шоу, втората голяма любов на Кари Брадшоу.

"И така разбрах, че някои неща е по-добре да ги оставим в миналото. Но не всички", казва героинята на Сара Джесика Паркър във видеото (вижте още: Кари Брадшоу пак булка в "И просто ей така").

Припомняме, че Кари срещна дизайнера на мебели Ейдън в третия сезон на „Сексът и градът“. Първоначално бяха приятели, но с времето чувствата им прераснаха в нещо дълбоко и сериозно. Кари обаче изневери с Мистър Биг, което стана причина за раздялата. По-късно героите започнаха да се срещат отново, но в крайна сметка всичко завърши с провален годеж в четвъртия сезон. Ейдън се появи и в игралния филм от 2010 г. "Сексът и градът 2". Според историята той бе минал през един брак с три деца. 

Какви точно ще бъдат отношенията на бившите любовници в новите серии не е известно, но папараците все пак хванаха сцена, в която актьорите се целуват на снимачната площадка.

Съдейки по трейлъра, ще видим и продължението на романса на Миранда (Синтия Никсън) с радиоводещата Че Диас (Сара Рамирес), както и възходите и паденията в отношенията на останалите герои. Шарлот Йорк Голдънблат (Кристин Дейвис) продължава да се тревожи за порасналата си дъщеря Лили (Кейти Енг), която неочаквано й съобщава, че е готова да загуби девствеността си.

Ким Катрал, която изигра Саманта Джоунс в оригиналния сериал, няма да се появи в продължението.

Паркър, Дейвис и Никсън са изпълнителни продуценти заедно с водещото име зад шоуто Майкъл Патрик Кинг. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 21 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.