Следва

Първата Барби със синдром на Даун изглежда много мила

Много цвят, много китка и много гот: Блейк Лайвли на първо светско събитиее след бебе номер 4

Блейк Лайвли е прекрасна на първата си поява на червения килим, след като роди четвърто бебе 

 

Celebrities преди 11 месеца

Звездата от „Клюкарката“ бе почетен гост на галата на колежа Барнард в Ню Йорк, а визията й - зашеметяващо цветна, бе оценена с лавина от комплименти.

Какво виждаме, безкрайно ярко и все пак галещо окото? Роклята е на Carolina Herrera, на приказни цветя, мантото е оранжево-розово-жълто с всички детайли на пролетен шлифер. Съблазнително свежи, визията и жената, която смело я облече, радват обективите на десетките фоторепортери на мястото. Пиршеството от стил, женственост и модна индивидуалност се допълва от чифт розови Amina Muaddi и малкъ клъч с мъниста (прочетете още: Господарката на кристалните обувки: коя е Амина Муади и защо звездите я обожават).   

Лайвли роди четвъртото си дете от Райън Рейнолдс през февруари. Известните актьори са родители и на 8-годишния Джеймс, 6-годишната Инес и 3-годишната Бети („Татко винаги се прибира у дома“: сияеща Блейк Лайвли с реч за любимия Райън Рейнолдс).

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.