Следва

История на религиите вдъхновява Series 3 на Comme des Garcons

В несесера: Да ухаеш на захаросана ябълка през пролетта искат от DKNY

Създаването на захаросана ябълка се състои в съчетаването на сладостта със сочността на ябълката. Ти отхапваш...

Beauty News преди 14 години

Създаването на захаросана ябълка се състои в съчетаването на сладостта със сочността на ябълката. Ти отхапваш, и усещаш свеж нектар от сладки ябълки.

И сега, за да е още по-пролетно, DKNY са усъвършенствали способността си да комбинират и са направили три нови аромата на захаросани ябълки.

Аромата на захаросана ябълка включва сладък карамел, узряла малина и зърнести плодове.

Sweet Caramel

Своеобразна захаросана смес от поръсени сочни плодове, възхитителни цветя и храна, пълнеща устата със слюнка. Възбуждащи вкуса захаросани плодове като ябълка и круша задължително ще те изкушат.

Нежна целувка от бяла градинска ружа дава комфорт.

Нежните жасминови венче листчета си играят с деликатния воал от кадифени листенца на теменужки добавят блясък и максимална зелена свежест.

Чарът на кремообразния карамел действа пристрастяващо докато се втечнява в комбинация с ванилията.

Ripe Raspberry


Узрели, сочни малини правят сладка глазура върху хрупкавите ябълки и възбуждащия лимон. Техните вкусни сокове са обвити с пухкави божури и сладки лилии, преди да се препълнят с уханието на нотката кола. Просто червена, просто вкусна. да я захапеш!

Juicy Berry


Изживей празник от закръглени черни стафиди и сочни къпини. Топчести круши и сочно личи добавят сладостен вкус. Плодовият коктейл от този нектар се разлива върху кадифено меките розови венчелистчета и вкусния ябълков аромат. Финалните нотки на аромата идват от Сандаловото дърво.

Всеки аромат на вкусна захаросана ябълка е опакован в емблематичната за Be Delicious ябълка, оцветена според вкуса и заедно със старомодната дръжчица, украсена с логото на DKNY, изпъкващо най-отпред.



Лимитираната серия аромати на захаросана ябълка е най-новият вход към най-продаваните аромати за него и нея, от семейството на DKNY. Можеш да ги откриеш в магазините в цялата страна през май.

Candy Apples Sweet Caramel 50ml – 92лв.
Candy Apples Ripe Raspberry 50ml – 92лв.
Candy Apples Juicy Berry 50ml – 92лв.
 

More Beauty News