Следва

Много хубава Дева Касел: топлес и с рошави подмишници

ЧРД 8, изящна Шарлот от Кеймбридж: осмата годинка в кадри

На 2 май любимката на феновете на британското кралско семейство принцеса Шарлот навършва осем години. Поглеждаме към най-ярките събития, случили се на малката принцеса през изминалата година

 

Celebrities преди 9 месеца

Всеки от по-младите членове на кралското семейство има уникален характер и Шарлот не прави изключение (вижте още: Новата Принцеса на сърцата: Шарлот, приказна, елегантна и сладка, и какво носи). Качествата на нейната многостранна личност започват да се проявяват още в детството. Един от тях е стриктното спазване на правилата на етикета и известна сдържаност. Тези черти от характера на принцесата я свързват с покойната й прабаба, кралица Елизабет II, която беше известна като страстен блюстител на реда (вижте също: За първи път на градина: Принцеса Шарлот в очарователни кадри). Приликата с починалата кралица обаче не беше само вътрешна, но и външна. Виждаме това на снимката в чест на 97-ата годишнина на Елизабет II, чийто автор е мама Кейт Мидълтън.

Разбира се, принцесата, като всяко друго дете, понякога плаче на публично място и показва емоции, които не са сред разрешените на представителите на кралското семейство. Въпреки това тя винаги се овладява нетипично бързо за крехката си възраст, без да вреди на високия си статус на престолонаследник. До голяма степен благодарение на спокойствието си, Шарлот, въпреки крехките си осем годинки, е водена на повечето важни за семейството събития, като обичайно й се доверява да изпълнява разнородни социални мисии. Така през юни принцесата с по-големия си брат Джордж придружиха родителите си по време на посещение в Уелс. На Шарлот беше поверено да общува с феновете наравно с майка си и дори получи няколко сладки букета с лалета от тях.

Всеки знае за привързаността на принцесата на Уелс Катрин към най-малкия й син Луи. Шарлот обаче е незаменимият малък помощник на високопоставената си майка. Така по време на платинения юбилей на Елизабет II тя помогна на Кейт да успокои брат й Луи, чието изражение на лицето изрази всички възможни емоции наведнъж. Освен това майка и дъщеря многократно са се появявали в сходни тоалети с подобни цветови акценти, което подчертава тяхната близост. Така по време на великденската служба сините чорапогащи на Шарлот успешно хармонизираха с избрания от Катрин Уелска лазурен цвят на тоалета. 

Друг известен роднина на Шарлот, с когото тя често е сравнявана, е баба й, принцеса Даяна. Първо, точно като Даяна, целият свят вече е влюбен в малката принцеса. И второ, въпреки външното спокойствие, Шарлот е много активно и отворено дете. Така например баща й, принц Уилям от Уелс, сподели, че любимата певица на дъщеря му е Шакира. Припомняйки си композициите на изпълнителката, се убеждаваме за пореден път в палавия характер на сладката наследница.

Шарлот наследи от известната си баба и отличното чувство за стил. Любимият цвят на Шарлот е синият - момиченцето много често избира дрехи в този цвят. И, без съмнение, прави добре - нюансите на синьото много отиват на златните й кичури. През изминалата една година малката принцеса многократно демонстрира предаността си към райския нюанс. В първия си ден в новото си училище тя се появи в синя рокля с гингам, а за Игрите на Британската общност Шарлот избра рокля на сини райета. Между другото, принцеса Даяна също често носи тоалети в разнообразни сини нюанси. 

Месец Май се превърна в месец, богат на кралски празници. На 6 май ще се състои дългоочакваната коронация на Чарлз III, а в същия ден принц Арчи, синът на Меган Маркъл и Хари, ще празнува своя пети рожден ден. Припомняме, че именно заради годишнината на сина си Меган ще пропусне коронацията, поне според официалните изявления. 


Снимка, публикувана от Бъкингамския дворец за 8-мия рожден ден на Шарлот

Честит Рожден Ден, Шарлот!   

More Celebrities

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

Celebrities преди 2 дни

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго...