Следва

„Радостта ми расте с всеки ден“: Ана Иванович и третата рожба напът

Vivacom представя "Безкрайна вселена" на LUNAR 2023

Светлинната творба „Безкрайна вселена“, представена от телекома, е закачливо намигване към неограничените възможности на технологиите

All About Life преди 1 година

Vivacom става част от емблематичния Фестивал на светлините LUNAR, който за втора поредна година ще превърне София в огромна галерия под открито небе. Двадесет и четири светлинни произведения ще озарят едни от най-красивите столични фасади, паркове и площади. В програмата са включени още и различни видео и статични 3D мапинг шоу творби, чрез които артисти от цял свят ще разкажат истории и ще провокират въображението ни, плюс светлинни инсталации, интерактивно ателие за рисуване със светлина, както и светлинен парад.

Vivacom, участник във фестивала за пръв път тази година, ще преобрази фасадата на Българската банка за развитие (на ул. „Дякон Игнатий“ №1) със светлинната творба „Безкрайна вселена“ - завладяващо 3D видео мапинг шоу.

„Тази година Vivacom се присъединява към LUNAR, защото вярваме, че подобни визуални творби по много интересен и завладяващ начин демонстрират неограничените възможности, които технологиите дават на хората. Ние направихме стъпка в тази посока преди 8 месеца, когато дадохме пълна свобода в общуването на всички потребители на мобилни услуги в България чрез нашите Unlimited планове. Затова с подкрепата на подобни инициативи, искаме да покажем именно това – как технологиите и услугите, които предлагаме, могат да отключат пълния потенциал на дигиталния и физическия свят в едно“, коментира Желяз Кольовски, директор „Маркетингови комуникации“ на Vivacom.

Фестивалът на светлините ще се проведе от 11 до 14 май 2023 година, между 21:00 и 00:00 часа, като шоуто ще може да бъде гледано напълно безплатно от всички посетители.

Цялата програма на фестивала е тук, там сме! 

More All About Life

Неда Малчева, илюстратор: Digital Scouts е проект, който говори на езика на децата и има силата да ги предпази от онлайн опасностите

All About Life преди 1 ден

Като човек с глас в социалните мрежи, често се включвам в инициативи и кампании, обвързани с безопасността и здравето на децата, отбелязва талантливата художничка и майка на три деца 

Безупречен: стилът на Рая Назарян, новия Парламентарен председател

All About Life преди 2 дни

Рая Назарян е председателят на Народното събрание, избран по-рано днес с гласовете на 131 от депутатите. Харесваме тази красива жена, защото, точно както подобава на зодията ѝ - Дева, работи фино, зад кулисите, без непременна нужда от публичност и очевидно ефективно, за да бъде предложена за най-високия пост в държавата от коалицията, която спечели изборите на 9 юни - ГЕРБ-СДС.

Тенис любов и ок ли е любимият да е партньор и на корта

All About Life преди 3 дни

Две известни тенис двойки – Кейти Бултър и Алекс Де Минор, и Стефанос Циципас и Паула Бадоса, вече, уви, разделени, много често се състезават на смесени двойки на Уимбълдън, който стартира на 1 юли тази година. Но ок ли е играчите да смесват бизнеса судоволствието?  

Керхер представи звеното си за консултация, изграждане и поддържане на “Автомивки”, част от направление “Специален бизнес”

All About Life преди 3 дни

Керхер организира представяне и демонстрация на оборудването за измиване на автомобили - четкови портални и мивки на самообслужване. Експертите на немската компания показаха методологията за правилно измиване на автомобила, когато почистваме сами колите ни. Те обърнаха внимание, че е важно първо да изплакнем автомобила, след това да нанесем препарат отдолу-нагоре, да измием автомобила с четка или гъба, и отново да изплакнем отново отдолу-нагоре.