Следва

Приятно смирена елегантност: Кралица Рания на коронацията на Чарлз III

Нечовешки шик: Кралица Летисия на коронацията на Чарлз III

Ако трябва да посочим една дама от кралските семейства, представени вчера в Уестминстърското абатство на коронацията на Чарлз III, от която шапките падат и дъхът спира, нека е Летисия, като сме готови да спорим 

 

Celebrities преди 1 година

Новият Крал наруши 900-годишната традиция на коронациите в Британската империя, която повеляваше на церемониите по коронация на британски монарх да не присъстват други короновани особи. Така, кралете и кралиците на света станаха очевидци от възможно най-близо на историческата церемония вчера. 

Кралица Летисия пристигна в Лондон със съпруга си крал Фелипе. 50-годишната хубавица се отнесе смело към стиловата задача по толкова важен повод и заложи на силна цветово комбинация от розов блейзър с пеплум и плисирана пола - всичко под авторството на американската дизайнерка Carolina Herrera. Чантата в нейния стайлинг, идеално подбрана, също е от модна къща Ерера. 

Предната вечер, за приема в Бъкингамския дворец, Летисия избра зелено творение на Виктория Бекъм на цена 850 долара. Сложният иначе нюанс е превъзходно подбран за натюрела на бившата журналистка, днес Кралица, а фината комбинация с обувките и чантата в кадифено тъмносиньо, е за отличен 6. 

 

More from View Sofia

Am I Crazy: Как разпознаваме и се справяме с жената психопат?

Health преди 2 години

За хората неща като клюки, истерии, завист, търсене на внимание и подобни малки или големи лудости на жените са някак нормални. Това най-вероятно се дължи на факта, че ние, дамите, сме по-емоционалният от двата пола... или по-скоро по-експресивният и не всяка от нас е способна да наложи контрол върху дивите същества в себе си

Мелания Тръмп, в убийствена черна Valentino, прие престижна награда

Celebrities преди 2 години

Не жена, а женище! Не можем да спрем да я гледаме - ТЯ е другото име на стиловата, човешка, женска еволюция. ТЯ е стремежът към съвършенство, постигнат на практика. ТЯ е жената, на която и да не си признаваш, искаш да приличаш. ТЯ е изумителна! 

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.