Следва

Безусловно перфектна: Принцеса Катрин на коронацията на Чарлз III

Приятно смирена елегантност: Кралица Рания на коронацията на Чарлз III

Високо деколте, изключително прецизен детайл, много нежност в нюанса... Кралица Рания, с идеално разпознаваемия й чудесен стил на кралска особа с вкус, и съпругът й крал Абдула II бяха сред поканени на церемонията по коронясването на Чарлз и Камила в Лондон вчера

 

Celebrities преди 1 година

Йорданската кралска двойка пристигна в Уестминстърското абатство в Лондон заедно с редица внимателно подбрани гости, които проследиха с очите си официалното предаване на британската корона.

52-годишната кралица на Йордания бе безукорна в семплото творение във ванилен нюанс на дизайнерката Тамара Ралф, придружено от подходяща шапка, малка чанта и бели обувки на ток, и симпатично оформената фризура с подчертано женствена и секси форма.  

На официалния прием преди коронацията в Бъкингамския дворец Рания се появи в кафява рокля, отново високо затворена на шията и с дължина на сантиметри над глезена, комбинирана с детайли в златно. Роклята в горната си част наподобява корсет със симпатичното си, малко викторианско закопчаване, и идва по поръчка от модна къща Schiaparelli. Нюансът е изумително подходящ за тена, очите и косита на крисавата йорданска кралица. Адмирации за стилистичния екип! 

 

More Celebrities

ЧРД 90, Джорджо Армани! Модата никога нямаше да е същата без този мъж

Celebrities преди 2 дни

Серия от кадри, маркиращи историята на модата и един от нейните големи герои, от самото начало до днес. Армани е роден на днешния ден преди точно 90 години в Пиаченца. Белокос, достолепен и все така гениален, пожелаваме здраве и проследяваме изключителния му живот в култови снимки.