Следва

Възкръсването на перлите: нов прочит на правилата за носенето им по Коко Шанел и Карл Лагерфелд

Никак нелош: Balenciaga с първи лукбук след скандалите

Грамадният скандал около кампанията с педофилията постепенно утихва, така че Balenciaga продължават да работят продуктивно

Runway преди 9 месеца

Марката представи новата си кампания в снимки, в които е много трудно да се намери грешка: моделите показват тоалети от колекцията направо в пробните на бутика. Всички визии са в духа на модната къща: овърсайз сака с графики, тесни тъмни макси дрехи, много кожа. И, разбира се, мамещо разпръснати аксесоари и обувки - закъде без тях, докато сме на шопинг? 

Всичко от лукбука за колекция Есен/Зима 2023 - в галерията >>> 


"Най-голямата ми грешка": пълното интервю на Демна след скандалите с Balenciaga


More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 20 часа

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 21 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.