Следва

Дамските боксерки: как да носим трудната тенденция небрежно и чувствено

Сеизмично различна: Chanel Cruise 2023/24, директно от Лос Анджелис

Майсторски "бъркоч" от спортна естетика, тотален лукс и класическите кодове на една от най-великите модни къщи на века Chanel

Runway преди 1 година

В град, обсебен от фитнес като Лос Анджелис, не би трябвало да е изненада, че Виржини Виар от #Chanel организира круизното си шоу 2023/2024 с любов към спорта. Първо, видяхме вдъхновен от 80-те години фитнес видеоклип – пълен с маркови дъмбели на Chanel – който се възпроизвеждаше на гигантски екран на ръба на баскетболно игрище.

След това се появиха скейтърите, които танцуваха великолепно току преди шоуто. С камиони за храна навън и аромат на бургери, пица и фалафел, носещ се във въздуха, таблото обяви, че шоуто е напът да започне.

И наизлязоха моделите, в искрящи, спретнати и изключително красиви спортни облекла. Изобилие от неонови трика, визии в стил Flashdance и дори светещи ботуши от тийнейджърските ви мечти. Настана младост, настана хип-хоп, настана празник. С радост установяваме, че налице е сеизмична промяна в посоката, която Виар пое, откакто застана на кормилото на наследената от Лагерфелд къща, което очевидно бе прието възторжено и от публиката на място снощи, включително и Снууп Дог, който по-късно изнесе грандиозно концерт. 

Цялата колекция Chanel Cruise 2023/2024 е в галерията ни >>> 

More Runway

Dior Haute Couture AW25: ако гръцките богини спортуваха

Runway преди 1 седмица

Мария Грация Кюри ли е най-модерният дизайнер днес? Този въпрос си зададохме, виждайки новата колекция висша мода на италианската дизайнерка за френската модна къща. Мария Грация просто изостави традицията на корсажите и представи иновативен Sporty Couture.

Alexis Mabille и Stephane Rolland Haute Couture 2025 - Ода за мечтата за Париж

Runway преди 3 седмици

Двамата френски дизайнери създадоха и показаха колакциите си съвместно на Седмицата на висшата мода в Париж. За фантастичните силуети аплодисментите се оказаха нестихващи, а причината е разказаната история, или по-скоро мит, за Париж, който никога не спи.