Следва

Стилът на Мария Габриел - вероятният нов премиер на България

MEGDANA FEST: Най-голямото представяне на български модни марки в The Mall

Български дизайнери и артисти ще се съберат, за да представят своите оригинални дрехи, бижута и аксесоари на MEGDANA FEST - Пролет/Лято '23, тридневно събитие от 12 до 14 май. Събитието, което ще се проведе на партерния етаж на The Mall, обещава да представи най-новите и ексклузивни предложения на множество български марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар.

All About Life преди 9 месеца

Събитието бележи първото издание на Базара на българските марки, като предоставя платформа на дизайнерите и творците от страната да покажат работата си на по-широка аудитория. Модни марки като Provocative, Rons Pijamas, Beti Bones Lingerie и Кръгче ще представят най-новите си колекции, а бижутерийни марки като YASHI Jewelry, Gargorock и Boryana Dankova Jewelry ще покажат своите уникални дизайни. Посетителите на The Mall ще имат възможност да разгледат и аксесоарите, предлагани от марки като Je t'aime, Bardo bags и Handmade by Bilyana Kazakova.

Освен възможността да се запознаят с работата на българските дизайнери и творци, събитието обещава да предложи на посетителите нови идеи и възможност да се срещнат с най-свежите лица на българската модна сцена. MEGDANA FEST в The Mall се очертава като едно от важните събития за българската индустрия, отбелязващо творчеството и таланта на родните предприемачи и дизайнери.

Фестивалът се очертава да бъде празник на пролетта с допълнителна доза красота и специално внимание към детайла. Посетителите ще имат възможност да разгледат ексклузивни предложения за дрехи, бижута и аксесоари от десетки марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар. The Mall обещава да се превърне в най-добрата дестинация за любителите на модата през тези три дни, предлагайки възможност да открият и подкрепят местните марки, като същевременно се насладят на цветно и вълнуващо шопинг изживяване.

MEGDANA FEST е първото издание на Базара на българските марки на The Mall, който има за цел да предостави платформа на модната индустрия в страната и да покаже работата си на по-широка аудитория.

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 19 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.