Следва

Стилът на Мария Габриел - вероятният нов премиер на България

MEGDANA FEST: Най-голямото представяне на български модни марки в The Mall

Български дизайнери и артисти ще се съберат, за да представят своите оригинални дрехи, бижута и аксесоари на MEGDANA FEST - Пролет/Лято '23, тридневно събитие от 12 до 14 май. Събитието, което ще се проведе на партерния етаж на The Mall, обещава да представи най-новите и ексклузивни предложения на множество български марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар.

All About Life преди 11 месеца

Събитието бележи първото издание на Базара на българските марки, като предоставя платформа на дизайнерите и творците от страната да покажат работата си на по-широка аудитория. Модни марки като Provocative, Rons Pijamas, Beti Bones Lingerie и Кръгче ще представят най-новите си колекции, а бижутерийни марки като YASHI Jewelry, Gargorock и Boryana Dankova Jewelry ще покажат своите уникални дизайни. Посетителите на The Mall ще имат възможност да разгледат и аксесоарите, предлагани от марки като Je t'aime, Bardo bags и Handmade by Bilyana Kazakova.

Освен възможността да се запознаят с работата на българските дизайнери и творци, събитието обещава да предложи на посетителите нови идеи и възможност да се срещнат с най-свежите лица на българската модна сцена. MEGDANA FEST в The Mall се очертава като едно от важните събития за българската индустрия, отбелязващо творчеството и таланта на родните предприемачи и дизайнери.

Фестивалът се очертава да бъде празник на пролетта с допълнителна доза красота и специално внимание към детайла. Посетителите ще имат възможност да разгледат ексклузивни предложения за дрехи, бижута и аксесоари от десетки марки, съобразени с тенденциите на местния моден пазар. The Mall обещава да се превърне в най-добрата дестинация за любителите на модата през тези три дни, предлагайки възможност да открият и подкрепят местните марки, като същевременно се насладят на цветно и вълнуващо шопинг изживяване.

MEGDANA FEST е първото издание на Базара на българските марки на The Mall, който има за цел да предостави платформа на модната индустрия в страната и да покаже работата си на по-широка аудитория.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 8 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 8 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.