Следва

Първите официални кадри от "И просто ей така 2"

И неговото име е RZA: синът на Риана и A$AP Rocky

Колегите от Daily Mail откриха как се казва синът на Риана, който се роди през май миналата година. На разположение на редакцията се е оказало копие от акта за раждане на бебето, което показва, че името му е RZA Athelston Meyers.

 

Celebrities преди 11 месеца

И така, RZA е препратка към рапъра и продуцент RZA, който е лидер на Wu-Tang Clan. Самата Риана преди време се появява с тениски, свързани с тази хип-хоп група.

Момчето, според журналисти, е получило средното си име от баща си, макар че в мрежата няма консенсус как звучи средното име на A $ AP Rocky: в някои източници е написано като Athelston, в други - Atelaston. От документите стана известно още, че момчето е родено в медицинския център Cedars-Sinai в Лос Анджелис.

Самата Риана и до момента не е оповестила името на сина си, въпреки че не крие бебето и често излиза с него.

Сега Риана и A$AP Rocky очакват второто си дете: за новата бременност на певицата разбрахме по време на представянето й на Super Bowl. След като научиха за предстоящото допълнение към семейството на звездата, куп фенове се усетиха разстроени и дори критикуваха A$AP Rocky: очевидно всички са се надявали, че музикалната кралица по-скоро ще обяви издаването на нов албум на Super Bowl, а не майчинско очакване, толкова скоро след раждането на бебе RZA.


RZA от Wu-Tang Clan

Както и при първата си бременност, певицата не крие заобленото си коремче и често се появява в провокативни образи, които демонстрират променена фигура. Светът посвикна на начина й на обличане и вече никой не се шокира, независимо дали тава дума за прилепнали плътно ярки гащеризони или кожени ансамбли доземи

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.