Следва

Нейният бежов тоалет и неговата сърдита реакция: Дженифър Лопес и Бен Афлек на премиера и след това

Първите официални кадри от "И просто ей така 2"

Кадрите от новия сезон на сериала "И просто ей така", новото "Сексът и градът", бяха публикувани от Entertainment Weekly, заедно с интервю с един от създателите на сериала Майкъл Патрик Кинг, в което той открехва завесата над новия сезон

 

Celebrities преди 7 месеца

Кинг споменава критиките, с които се сблъска първият сезон на "И просто ей така": създателите бяха осъдени за многобройни отклонения от сюжета, вариращи от смъртта на Мистър Биг в първата серия до аферата на омъжена Миранда с небинарно лице. Публиката критикува и липсата на Саманта на Ким Катрал в сериала, която според слуховете отказа да участва в снимките поради личен конфликт със Сара Джесика Паркър. Кинг обаче отбелязва, че критиките не го разстройват.

"Ако се опитаме да направим "Сексът и градът" без никакви промени, това би било безинтересно. Няма да има за какво да спорим, няма да има почва за дебат", каза той.

Според него новият сезон ще бъде по-ярък и позитивен от първия. „Ако първият сезон беше за смъртта и скръбта, то кредото на втория е: „Животът е кратък, така че го изживейте!“ Това е като приятел да преминава през трудности, а след това да излезе от тях и да стане отново себе си, чувстваш облекчение“, казва създателят на сериала, като отбелязва, че този „приятел“ е самото шоу. Според Кинг сериалът се връща към същите идеи, които направиха оригиналния "Сексът и градът" популярен.

Друг момент е свързан със завръщането на Джон Корбет в ролята на Ейдън Шоу като любовник на Кари. „Това е едно от основните ястия на нашия празник“, казва Кинг. Ейдън се появи за последно в продължението на „Сексът и градът“, когато Кари и Шоу се срещнаха в Абу Даби. Срещата им завърши с целувка: както твърди Кинг, това е бил намек, че бракът на Ейдън не е толкова стабилен, че да не върне Кари Брадшоу в играта (вижте още: Първият трейлър на "И просто ей така 2": Кари Брадшоу и вторият опит с Ейдън). 

Изпълнителният продуцент отбелязва още, че е се чувствал лично притеснен от смъртта на Mr Big в първия сезон на сериала. „Знаех какво правя, когато го „убих“, но бях много притеснен за това. Започнах втория сезон, знаейки, че ще си върна Ейдън“ (вижте и: Кари, Ейдън и целувката им в новата порция снимки от новото „И просто ей така“).

Той също така признава, че не е лесно да се пазят в тайна подробностите около новия сезон, не на последно място и заради смъртта на Мистър Биг. След като сериалът показа инсулта, случил се след упражнения на велоергометър, компанията, която го произвежда, беше изправена пред криза. След това много марки, участващи в поредицата, искаха да знаят как точно ще бъдат показвани продуктите им.

Поредицата ще излезе през 2023 г.  

More Celebrities