Следва

Звездната вечеря за отварянето на новия First West Coast магазин на Nili Lotan’s

Много секси мъжете на лятото са в корсети, сатен и рокли

Корсетът  ти е страхотен, darling! 

All fashion преди 9 месеца

От Ferragamo до Louis Vuitton, през Balmain и Mugler, редакционната политика на големите брандове се обръща към първокласното. И под първокласно, визираме също и новата, на практика революционна идея за мъжествеността - различна и сенсуална, палава и сериозна, и много, много секси. През 2023-та мъжете са по-горещи от винаги или поне така ги виждат творческите екипи зад най-важните брандове в света на модата. Горещите летни нощи, които ни предстоят, са с момчета и мъже в корсети, рокли, прозрачни топове и сатенени ревери на голо, поне според великолепната сесия за италианския L'Officiel на стилиста Симон Де Дисинг Бакер и фотографа Сергей Василиев. Моделът се казва Марко Белоти, Next Models >>> 


Топ: Ferragamo


Рокля: Alexander McQueen


Боди, яке и панталон от деним: Mugler, Кожена шапка: Epoca Barcelona


Всичко: Balmain


Пуловер: Louis Vuitton, Джинси: Goomheo, Риза и вратовръзка: Epoca Barcelona


Риза: Dries van Noten, Обеца: Portrait Report, Сако и панталони на матедор: Epoca Barcelona

More All fashion

В навечерието на сезона: 7-те сватби на 2023-та, които запомнихме

All fashion преди 1 час

На прага на сватбен сезон 2024, припомняме кой за кого се ожени/омъжи в последните 12 месеца, защото изящните звездни хрумки изобилстват. Докато Барбара Палвин и Дилън Спраус избраха интимна сватба в провинциална Унгария с малко гости, Тейлър Хил и Даниел Фрайър се ожениха във ферма, вдъхновена от западната култура в Колорадо.

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

All fashion преди 3 дни

Колекцията на италианската марка Есен/Зима 2024/2025 трябва не само да се гледа, но преди всичко да се докосва (и да се носи). И не си позволявайте да опростите всичко това да лесния етикет "тих лукс".