Седмичен ХОРОСКОП - 15.05 - 21.05

Astro преди 11 месеца

Искате промяна? Е, много неща ще се променят тази седмица. Меркурий е back to normal, т.е. неретрограден, от вчера, което значи край на комуникационните грешки, техническите проблеми и забавяния с транспорт и пътувания. Меркурий остава бавен и "объркан" за още седмица или две, така че все още не се опитвайте да бързате с нищо. Вместо това се съсредоточете върху обвързването на свободните краища от началото на април до настоящето, преди да продължите напред.

Юпитер навлиза в Телец утре, вторник, за първи път от 2012 г. (за справка, последният път, когато Юпитер беше в Телец, всички бяме жадни за Райън Гослинг в "Драйв"). Юпитер ще бъде в Телец до май 2024 г. и с този транзит стигаме до фокус върху намирането на радост, смисъл и растеж чрез прости удоволствия. Новолунието в Телец на 19-ти, в четвъртък, е време за определяне на намеренията да се чувствате по-солидни и сигурни през следващата година.

За финал на седмицата, Марс напуска чувствителния Рак и влиза огнения Лъв, незабавно изправен в опозиция пред трансформиращия Плутон. Тази промяна, която изглежда трудно постижима и трудна за маневриране, най-накрая е тук.

Хороскоп

Още от Astro