Следва

Приятна гледка: радостните сълзи на Кейт Уинслет и дъщеря й Миа на BAFTA

5 години Savage x Fenty: рекламата с Риана, of course

Риана отбеляза петата годишнина на успешната си марка за бельо Savage X Fenty. В чест на юбилея певицата позира полугола сред копирни машини и офис мебели

 

Celebrities преди 11 месеца

Бременната с второто си дете певица позира по шорти и сутиен от последната колекция на марката и честити рождения ден на компанията си с мотивиращ коментар. Риана кани абонатите да си спомнят хубавите пет години на марката дотук и нейния бърз растеж.

„Днес е нашият рожден ден и ние го честваме наобратно. Вижте най-важните моменти от последните пет години, включващи и "най-лошото момиче“. Нека пием за първите пет години с великолепни резултати и много повечето, които предстоят!", четем в Instagram профила на Savage X Fenty.

Риана основа Savage X Fenty през 2018 г. като марка, която манифестира свободата и приобщаването. През годините компанията бе представяна не само от модели с големи размери, трансджендър хора и други ЛГБТ хора, но и от момичета с различен цвят на кожата и от всякакъв етнос, както и бременни жени, хора с изкуствени крайници, хора с рак и нанизъм.

През 2021 г. Savage X Fenty се подреди в годишния списък на най-влиятелните компании на списание Time. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.