Следва

Много красота на шоуто на Bvlgari във Венеция - Зендая, но и останалите

Гаджета, твърдо! Лили-Роуз Деп и 070 Шейк

Официално: Лили-Роуз Деп отново е намерила любовта в прегръдките на Даниел Балбуена, по-известна с артистичния си псевдоним 070 Shake

Celebrities преди 11 месеца

Това е новината на деня: Лили-Роуз Деп и 070 Шейк са двойка. Ако Ванеса Паради и Джони Деп някога са вълнували тълпите, то любовният живот на дъщеря им има същия ефект. Затова, когато тя обяви, че отново е намерила любовта, новината се разпространи мълниеносно. 

Моделът и актриса, звезда от сериала на HBO "Идолът", обяви връзката си с американската рапърка официално в профила си в Instagram. Тя сподели история, в която страстно прегръща мацката си, като добави в заглавието "Четири месеца с моята любов". Първите слухове за техния романс се появиха по време на Седмицата на модата Есен/Зима 2023/24 в Париж. Двете млади жени бяха забелязани по улиците на френската столица, изглеждайки много близки. След това те заинтригуваха масата фенове със серия селфита в социалните мрежи. През март двойката беше заснета да си разменя страстна целувка в ресторант, което не остави място за съмнение.

Коя е 070 Шейк?

Даниела Балбуена, по-известна със сценичното си име, е американска рапърка от Ню Джърси. През 2017 г. тя е забелязана от Кание Уест, който година по-късно я кани да участва в албума му. През 2020 г. певицата издава първия си албум, наречен Modus Vivendi, последван от втори - You Can't Kill Me. През същата година тя дори открива концерта на Кид Къди. Въпреки нормите в индустрията, изпълнителката олицетворява новото поколение жени, които искат да държат контрола върху живота си, като утвърждават личния и професионалния си избор. Доказателството: тя решава да не поставя етикети на сексуалността и връзките си, също като партньорката си Лили-Роуз Деп.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.