Следва

Мечо, хайде на разходка

Слънце в Chanel, асцендент в Burberry и Луна в Gucci? За всяка зодия - бранд

За разлика от стоките със звездни брандове, звездите могат да ни насочат към дизайнерите, които въплъщават вътрешния ни дух: със Слънце в Chanel ли сте, изгряващият ви знак е може би Burberry, а луната е в Gucci? Можете да откриете енергията, която излъчвате, заедно с това коя визия трябва да прегърнете този сезон

 

All fashion преди 10 месеца

Не се притеснявайте, ако бюджетът ви за дизайнерски неща клони повече към Outnet или RealReal. По-долу сме събрали и модели, които са в съответствие с естетиката на всеки дизайнер.

Овен - LaQuan Smith

Дизайните на LaQuan Smith не са за раними души, но пасват добре на личността на смелия и самоуверен огнен знак Овен. Овенът е първият знак на зодиака, което означава, че родените със Слънце в този знак обичат да правят фурор в избора си на гардероб.


Знакът, в който е Луната, е по-силен от всичко. Как го тълкуваме


Телец - Jacquemus

Като снизходителен земен знак Телецът обича да носи удобни, практични и лесни дрехи. Уговорката е, че чувствената природа на бика се нуждае от повече острота в стила си, елемент, предоставен от френската марка Jacquemus.

Близнаци - Thom Browne

Близнаците имат две страни на своята личност. Thom Browne улавя игривата същност на този въздушен знак, като прави тореадорски горнища (съответстващите долнища се продават отделно) в комбинация с карирани елементи.

Рак – Burberry

Burberry предлагат класически визии, надхвърлящи времето. Въпреки младежкия подход на Daniel Lee, неговият тренчкот е неизменна част от всеки гардероб. Тъй като зодия Рак обича да носи удобни силуети, които никога не излизат от мода, той ще се наслади много на Burberry или на подобния нему тренчкот на OG.

Лъв - Jean Paul Gaultier

Светлини! Камера! Екшън! Лъвът, както и Жан Пол Готие, определено обича да включва чар и блясък, когато е пред публика. Готие винаги е бил на върха на модата, поради което драматичните личности (известни още като Лъвове) са привлечени от дрехите му. Елегантните дизайни на Жан Пол служат на желанието на Лео да се открои: помислете за Мадона от 90-те.

Дева – Prada

Това, което свързва Prada със знака Дева, е решителността. Девите винаги имат план. Както и г-жа Миуча Прада. Не е чудно защо иконата на стила Кари Брадшоу има личен стилист в любимия си магазин на италианската марка в Ню Йорк.

Везни – Chanel

Типичните костюми от туид на Chanel са изкуство за носене и Везните, известни с това, че правят нещата подредени и естетически приятни, знаят това. Везните владеят начина да облекат сако от туид на Chanel с перли и токчета или да балансират класическите си тъкани поли с обикновена тениска и обеци. Те обичат баланса.

Скорпион – Versace

Versace е чист секс. Така че очевидно лейбълът се харесва на... Скорпионите. Острият и интуитивен знак може да се свърже с дръзките, здрави и женствени дизайни на Донатела Версаче - особено този черен модел с флорална дантела, за да изживеят най-добрите си рокендрол мечти.

Стрелец – Altuzarra

Бъдете смели или си стойте у дома е мотото на Стрелеца (който има невероятна личност и обича да носи дрехи, които подчертават неговата еклектична и ексцентрична естетика). Altuzarra, известен с многото си принтове, може да задоволи нуждата на Стрелеца от страст и интензивност.

Козирог – Blumarine

Декадентски рокли, готини дънкови дизайни, весели костюми и забавно клубно облекло: Blumarine прави всичко това с розови очила - като страстен Козирог. Blumarine може да преобрази всеки костюм от офис шик в заседателната зала до елегантен happy hour, което е страхотно за знака, готов да си живее живота.

Водолей – Gucci

Максималистичната естетика цари в Gucci. Чудесно за Водолея, който е непредсказуем и креативен. Колкото повече, толкова повече.

Риби – Chloé

Бохемският дух на Chloé е в съответствие с изключително креативния ум и въображението на Риби. Мистичният воден знак трябва да се чувства свободен и флуиден, което е много лесно с ефирните плетени рокли на Chloé.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.