Следва

Новолуние в Телец днес: магическата нощ променя съдби

Elegant Rain или божественият Huawei P60 Pro

Единствен по рода си, в единствения по рода си Rococo Pearl нюанс 

All About Life преди 6 месеца

Сред игривия ритъм на дъждовните капки навън, природата разкрива своята забулена привлекателност, оставяйки ни само да копнеем за пристигането на уханието на пролетта и целувките на лятото. В тази симфония на очакване, Huawei представя смартфон, който улавя същността на елегантността, класата, женствеността, нежността - P60 Pro, новият ни любим. Като блестяща перла сред дъжда, това устройство е стожер на изтънчеността и чувствеността, точно сега, в разгара на пролет 2023...

С красота на екзотична перла, Huawei P60 Pro има омагьосваща, лъскава бяла външност. Съвършеният му дизайн е истинско свидетелство за ангажимента на марката, който познаваме и оценяваме от години, към майсторството и финеса. Докато държим тази задъхваща вещ в ръцете си, с цвета на сезона Rococo Pearl, се пренасяме в свят на лукс, където вечната красота флиртува с авангардните технологии. На нашия чисто нов Huawei P60 Pro гърбът, перлено нежен, е само и единствено наш - нито един телефон на света не повтаря останалите - шарката, жилките, отсенките са напълно различни за всеки дух и всяка енергия.   

Толкова го обичаме, че се потапяме, и ви каним с нас, в очарователния културен и исторически контекст, който свързва перлите и дъжда - дъждът, който прави цялото очакване на лятото и слънцето - магия. Перлите отдавна са смятани за символ на чистота, грация и женственост. Точно като хипнотизиращите дъждовни капки, които пречистват и подмладяват земята, перлите са свързвани с обновяване и трансформация през цялата човешка история и навсякъде. Респективно, с Huawei P60 Pro в наше притежание, ​​ставаме част от този богат разказ, прегръщащ поетичната връзка между перлите и дъжда.

Красотата е това, което виждаме и искаме на първо място, и ах, това перлено стъкло... Задният панел на терефона е Kunlun Glass, за което има петзвезден сертификат за устойчивост при изпускане на стъклото от швейцарската компания SGS. Общата устойчивост при изпускане се повишава 10 пъти, а IP68-рейтинговата устойчивост на водни пръски и прах осигурява допълнителна защита срещу ежедневните премеждия. Заключаваме, че красивият живот (и телефон) е лек живот (и телефон).

 

Освен прелестен външен вид, този тънък телефон предлага множество технически чудеса. Задвижван от най-новите постижения в технологията на смартфоните, той осигурява безпроблемно потребителско изживяване, в което Huawei са първенци. Смартфонът разполага с най-съвременна система от камери - снимаме нежните капчици дъжд навън, пейзажите наоколо, очакването в нечии очи, луната (за това има специална функция), себе си и увековечаваме есенцията на романтиката във всяка снимка. Терминът за това е Ultra Lighting XMAGE! С камерата на този телефон снимаме перфектно, независимо от осветеността, като на практика го правим и на напълно тъмно, вкл. и от разстояние.  

Тази нова новост се нарича "телефото при ниска осветеност" и означава улавяне на всеки обект на голямо разстояние, дори под прикритието на тъмнината. Телефото камерата, захранвана от множество групи лещи и голяма бленда F2.1, поема 178% повече светлина, за да разкрие богатство от детайли. Само едно докосване позволява да увеличим малки, слабо осветени сцени и обекти, създавайки ясни и детайлни снимки, точно каквито желаем.


Снимаме с Huawei P60 Pro, Super Macro + филтър Sweet

Говорим за чувствително устройство, тъй като той безпроблемно се интегрира в живота ни и ни кара да се запитаме как досега сме живели без него. 6.67-инчов четворно извит LTPO екран и интуитивен интерфейс осигуряват възхитително докосване, гарантирайки, че всяко взаимодействие е сензорно и дълбоко. Huawei P60 Pro се превръща в продължение на ръцете ни, което не искаме да пускаме... А дисплеят... Дисплеят е акцентът, за който мечтаехме - свръхустойчивият Kunlun Glass, познат ни от Mate 50 Pro, където беше ексклузивен за кожената версия, тук е наш и при двата налични цвята на това бижу - черен мат и рококо перлата, която избрахме ние. 

Докато дъждът ни подготвя нежно за най-щастливото време от годината, оставяме се на Huawei P60 Pro. Прегръщаме най-нежното в себе си и оставяме блестящото му присъствие да ни напомня, че, дори и сред дъжда, обещанието за щастие е само на едно докосване разстояние. Красавецът е в търговската мрежа на Huawei. Бял, лек, ефирен и безкрайно изящен. 

More All About Life