Следва

„И просто ей така": много розовият официален постер

Новолуние в Телец днес: магическата нощ променя съдби

Ето как да прекарате най-важната вечер от този месец 

Astro преди 10 месеца

На 19 май 2023 г. ни очаква петото новолуние, което ще започне в 18 часа 56 минути българско време. Двадесет и деветият ден от лунния календар ще бъде труден, но в същото време изключително продуктивен период, тъй като Луната ще бъде в знака на Телеца.

Обща характеристика: новолуние в Телец 19 май 2023

Предстоящото майско новолуние ще отбележи началото на следващия лунен цикъл. Традиционно този астрологичен феномен се свързва с ново начало, свежи мисли и чист лист. В такъв период е много полезно да си поставите цели и да определите правилните посоки. Неслучайно това време се смята за мистично, тъй като на новолуние правилният курс за всеки бизнес наистина води до успех.

На 19 май 2023 г. земният и практичен Телец няма да властва над Луната - тази чест се пада на Близнаците, които влязоха във владение още преди началото на новолунието. Това означава, че много хора ще се държат амбивалентно и нееднозначно през този период от време, защото Близнаци и Телец ще започнат да се борят за лидерство. От една страна, Телецът неизменно ще покаже правилния път към победата, от друга страна, съблазнителните Близнаци ще изкушават и ще провокират несериозни постъпки. Само тези, които могат да слушат гласа на логиката и да не се поддават на емоциите, ще успеят да постигнат баланс.

Какво обещава новолунието на 19 май 2023?

Предстоящото новолуние ще донесе за повечето от нас сериозни възможности за забележима промяна, както и силно желание за действие. Много от нас имат шанса да видят скрити досега перспективи. Особен успех можете да постигнете в бизнес сферата. През този период е полезно да се водят важни преговори, да се решават кариерни въпроси и да се избира стратегия за компанията. Ще видите определени ситуации от различен ъгъл и ще можете да намерите добри решения.

Сферата на личните отношения също ще бъде благоприятна. Някои хора ще успеят да се помирят с любимите си и да приложат компромиси. Останалите от нас ще се стремят към баланс и хармония в отношенията благодарение на влиянието на семейния Телец.

Новолунието винаги се свързва с времето, когато трябва да "засадите семената", като не забравяте да ги поливате и да се грижите за тях. Ето защо през този период е полезно да започнете бизнес проект, да се преместите, да получите нова работа. От друга страна, не трябва да забравяте да работите за постигане на целта и резултата, в противен случай всички усилия ще бъдат напразни. Важно е не само да „пуснете корени“, но и да покажете усърдие, което Телецът оценява толкова много.

Какво да вземете предвид?

Не забравяйте, че на новолуние нашият емоционален фон става нестабилен, така че чувствителните натури ще трябва да преминат през доста труден период от време. Повишената възбудимост и нервност могат да доведат до конфликти и да усложнят отношенията.

Новолунието дава добри перспективи за по-нататъшен растеж, но в същото време енергийният ни потенциал значително отслабва и това трябва да се вземе предвид. Не се заемайте с твърде трудни задачи, ако не сте уверени в собствените си способности. Първо изхождайте от конкретната ситуация и едва след това се обърнете към емоциите си.

Не забравяйте, че новолунието ни дава шанс да обновим живота си, така че помислете кои конкретни неща бихте искали да промените или да им дадете нов тласък.

More Astro