Следва

Wizz Air предоставя интернет чекиране от София

Какво те очаква според Хороскопа тази седмица

Пригответе се тази седмица да ви настъпят по болежките. Имате доста лесно запалимо настроение и някой, който...

All About Life преди 13 години

ОВЕН

Прекрасно прекаран рожден ден за рождениците, нови усещания, срещи и изненади.
Ако сте двойка, сексуалната ви връзка ще достигне немислими висоти на хармония, а в работата звездите вещаят подходящ климат за постигането без много усилия на добри резултати.

Още>>

ТЕЛЕЦ


Този период ще е магически за тези от вас, които са в настроение за завоевания и за започване на нова любовна история. В работата най- интересните възможности ще се покажат пред тези от вас, които са свободни и независими в професията си.

Още>>

БЛИЗНАЦИ

Ако сте двойка, подходящо би било да бъдете спокойни и да изчакате удобен момент, за да поставите някои деликатни въпроси на масата за обсъждане. В работа сте в многообещаващ период.

Още>>

РАК


Дайте на любовта си лек и приятен привкус за тази седмица.
Любовта е един от водачите ви за тази седмица. Страницата на любовта ви предлага редове, изпълнени с приятно усещане.

Още>>

ЛЪВ

Тази седмица ще бъде под знака на спокойствието и развитието на отношенията с човека, когото обичате. В работата, ако идеите ви се разминават драстично с тези на хората, с които работите, хванете пътя на убеждаването с конкретни факти и детайли, вместо да нзвлизате в пререкания.

Още>>


ДЕВА


Проектите ви вече вървят към успех и сте доста горди от това.
Любовният ви живот се движи леко и постоянно като вятър над спокойното море. В работата те чака период на големи промени. Имате вероятност за големи успехи, но само ако вложите необходимото голямо количество вяра и труд.

Още>>

ВЕЗНИ

Тази седмица е период на интензивно привличане, което ще се появява неочаквано. Любовта за хората във връзка ще протече гладко и в разбирателство. В работата ще сте решителни, но също така и готови за промяна, ще успеете да познаете ползотворните аспекти на всяка част от работата.

Още>>


СКОРПИОН

Опитайте се да ограничите нивото на стреса и нервното напрежение. Венера и войнственият Марс няма да влияят положително на живота ви като двойка. В работата не изисквайте всичко, веднага и на всяка цена, особено ако работите за себе си.

Още>>


СТРЕЛЕЦ

Освободете се от вредните навици и започнете по- здравословен живот. В любовта този, който ви обича, ще се води по вашите желания, дори и най- странните: научете се да го оценявате. Работата ще отнеме една солидна част от вниманието и енергията ви.

Още>>

КОЗИРОГ

Най-важното за седмицата е да се оставите на течението на любовта. Любов – ако съжителствате стабилно и щастливо като двойка, обърнете се към чувствеността си. Не се разсейвайте в работата, за да не изпуснете добра възможност за развитие в професионалните ви компетенции.

Още>>


ВОДОЛЕЙ


Връзката ви може да бъде поставена под малко отрезвяващо напрежение. Нищо сериозно! Който живее в лъкатушешта река от чувства е добре да си даде малко време далеч от половинката. В работата има известни планетарни колебания, които ще ви се отразят, затова не се захващайте с нещо прекалено сериозно.

Още>>


РИБИ

Ще прекарате невероятно време с приятели и познати. Венера ще ви помогне да оцените и задълбочите взаимоотношенията ви с партньора. Имате и добрите предпоставки за развитие в сферата на професионалния сектор.

Още>>




 

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 9 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.