Следва

Конър Макгрегър завладява ринга на уиски пазара у нас в сътрудничество с Кока-Кола ХБК България

„Това е произведение на изкуството“: Ел Фанинг за изящната си рокля на Alexander McQueen в Кан

Поглед отблизо към украсената със скъпоценни камъни рокля на Александър Маккуин на Ел Фанинг за червения килим на филмовия фестивал в Кан през 2023 г.

Celebrities преди 4 месеца

„Няма по-добра“, възкликва въодушено Ел Фанинг за Сара Бъртън, творчески директор на Alexander McQueen. Двойката работи заедно от няколко години, но се срещат лично за първи път едва на шоуто на марката есен/зима 2023 през март.

Докато актрисата гледа от първия ред, една конкретна рокля от колекцията привлича вниманието ѝ. Look 53, изящно творение с мъниста и инкрустирани кристали със скулптурен корсаж, украсен с листенца, пленява звездата. От този момент тя знае, че трябва да го носи на червения килим.

„Тя се влюби в тоалета и веднага се сетихме за Кан“, казва нейният стилист Саманта Макмилън, която пътува до Лондон с Фанинг, за да работи по персонализирана версия, която тя носеше на церемонията по откриването на годишния филмов фестивал в Кан.

Заедно с Бъртън и ателието на McQueen двойката добавя обемна бледорозова пола от тюл към роклята, вместо металните ивици, които присъстват в оригиналния дизайн. Новата рокля е украсена с кристали, бродирани на ръка. „Челюстта ми все още е на пода от факта, че всеки скъпоженен камък е рязан на ръка и че тя направи това за мен!“ казва актрисата.

„Времето, което споделихме, и артистичността, на която бях свидетел от страна на Сара Бъртън в студиото на McQueen в Лондон, са спомен, който ще пазя завинаги“, отбелязва Фанинг, която описва крайния резултат като „роклята на мечтите“ и „произведение на изкуството“.

Бъртън повтаря нейното мнение. „Беше невероятно да мога да работя с Ел върху тази рокля за Кан“, казва тя пред британския Vogue. „Тя притежава такава красота и сила, заедно почувствахме, че съпоставянето на мощната орхидея с деликатната пола от тюл ще създаде това чудо.“

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 23 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 22 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели