Следва

Хомеопат ирисолог се присъединява към групата лекари специалсти в списъка на ViewSofia.

Wizz Air предоставя интернет чекиране от София

Wizz Air, най-голямата нискотарифна нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, представи новата...

All About Life преди 13 години

Wizz Air, най-голямата нискотарифна нискоразходна авиокомпания в Централна и Източна Европа, представи новата си услуга интернет чекиране.

От днес чекирането по интернет е достъпно за всички заминаващи полети от София и още 10 други летища, като услугата е налична от Брюксел/ Шарлероа, Будапеща, Корк, Донкастър/Шефийлд, Айндховен, Гданск, Франкфурт Хан, Глазгоу Престуик, Хамбург Любек, Катовице, Лондон Лутън, Париж Бове, Прага, София, Турку, Вийз/Дюселдорф и Вроцлав.

Интернет чекирането се извършва на wizzair.com седем дни преди полета и най-късно до три часа преди излитане.

Услугата не влияе на останалите процедури, съпътстващи качването на борда: изисква се пътниците да се явят на гейта за отвеждане не по-късно от 30 минути преди обявеното време на излитане.

Като част от своя ангажимент за съкращаване на разходите и за предлагане на по-ниски цени на своите пътници, Wizz Air представи от 1 април летищна такса за чекиране на летището.

Летищната такса за чекиране по време на резервацията струва 10 лева, a при плащане на самото летище в деня на заминаване - 20 лева.

Услугата интернет чек-ин е напълно безплатна.

Wizz Air е превозила над 7,8 милиона пътници през 2009. Флотилията на авиокомпанията към момента е съставена от 28 самолета Airbus A320, опериращи от 11 бази, разположени в Полша, Унгария, България, Румъния, Украйна и Чехия.

 

More from View Sofia

More All About Life