Следва

Кан 2023: Ирина Шейк, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Карла Бруни на премиерата на "Подстрекателката"

How about прозрачната поява на Джулия Фокс в Кан

Джулия Фокс присъства на партито The Art of Elysium, което се проведе снощи като част от 76-ия филмов фестивал в Кан

Celebrities преди 11 месеца

На събитието актрисата се появи в, нежно казано, провокативна визия – прозрачен топ на Cameron Hancock и обемна бяла пола на S.Sang Studio.

Тоалетът на актрисата бе ударно коментиран в мрежите, цитираме без редакторска намеса: „Роклята на Джулия Фокс на партито The Art of Elysium е кошмарна. Идеята е красива, но поне да бяха направили чашките с еднакъв размер“. Както и: "Джулия Фокс, по отношение на степента на откровеност на облеклото, направи както Ирина Шейк и Ел Фанинг. Изглежда почти като предмет на изкуството" и „Джулия Фокс уби медуза на Лазурния бряг, облече я и дойде на парти в Кан... много добре!“. 

Джулия Фокс и нейните безумно шантави тоалети започнаха да се обсъждат след началото на краткия ѝ роман с рапъра Кание Уест: припомняме, че по време на връзката им мрежата отбеляза, че музикантът очевидно се опитва да направи Фокс копие на бившата си съпруга Ким Кардашян (четете още: Джулия Фокс, от хероина до върха: автобиографията й излиза през октомври).

След като се раздели с рапъра, Джулия Фокс не изчезна от полезрението: актрисата продължава да се появява на събития и в обективите на фотографите в твърде откровени или необичайни ансамбли, всеки от които, освен категорично атрактивен, е активно обсъждан в пресата.

Като цяло светът обсъжда не само стила на обличане на красивата Джулия - потребителите на социалните медии се вълнуват също от апартамента на актрисата в Ню Йорк, който изглежда необичайно малък и пълен с безкрай тоалети. Някои фенове дори твърдят, че са забелязали мишки на мястото, където звездата живее със сина си Валентино. На всичкото отгоре стана известно, че бащата и братът на актрисата са арестувани по подозрение за притежание и производство на оръжия.

More from View Sofia

След новината за втората бременност на Меган Маркъл, восъчната й фигура в „Мадам Тюсо“ също е бременна

Celebrities преди 3 години

Музеят "Мадам Тюсо“ в Сидни отбеляза вестта за чаканата втора рожба в семейството на принц Хари и Меган, като добави бременно коремче на експоната си   

Лесен и вкусен Великден с ценните съвети на Мирослав Гочев от “Готвене за начинаещи”

Food преди 1 година

Макар и времето навън все още да ни напомня, че е неразумно да прибираме зимните си пуловери, пролетното настроение се прокрадва от всеки ъгъл и, разбира се, от всеки добре зареден с великденски изкушения магазин на Lidl - любимата локация за вкусни и достъпни гастро-приключения. И тъй като в редакцията ни сме абсолютни фенове на предстоящия празник, но пък не сме чак така вещи в кулинарията, решихме да почерпим опит от един истински професионалист, отдаден на това да ни показва как да приготвяме бързо и лесно вкусни и ефектни гозби не само на Великден, а всеки ден

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 23 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 20 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.