Следва

ЧРД 53, Наоми Кембъл - звездата празнува в Кан

СГО-ДИ-ХА СЕ! Джеф Безос предложи брак на Лорън Санчес с огромен диамант

Сватба на житейския хоризонт на Джеф Безос и Лорън Санчес 

 

Celebrities преди 10 месеца

59-годишният основател на Amazon предложи брак на 53-годишната журналистка, с която има 5-годишна връзка. Нещата са се получили с огромен диамантен пръстен, поднесен на суперяхтата на бъдещия младоженец на стойност половин милиард долара (яхтата, не пръстена). Двойката беше снимана през уикенда на палубата на морското бижу в Кан, а годежният пръстен блести отдалеч на пръста на госпожа Санчес, скоро Безос. 

Лорън носи изрязан топ и богато декорирана плетена пола от Magda Butrym. 

Преди няколко дни беше разкрито, че огромната яхта на Безос, която е една от най-големите яхти в света, е украсена със скулптура на Лорън като русалка, за чийто естетически достойнства ще се въздържим от мнение. 

Припомнаме, че Джеф и Лорън започнаха връзката си, докато и двамата бяха женени. Новината за аферата им обиколи медиите броени дни след като той и бившата му съпруга Макензи обявиха, че се разделят. Двамата бяха заедно 25 години (вижте още: Ваканцията на известните: Безос, обеднял с няколко милиарда, но по-щастлив от винаги).

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 14 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.