Следва

ЧРД 53, Наоми Кембъл - звездата празнува в Кан

СГО-ДИ-ХА СЕ! Джеф Безос предложи брак на Лорън Санчес с огромен диамант

Сватба на житейския хоризонт на Джеф Безос и Лорън Санчес 

 

Celebrities преди 4 месеца

59-годишният основател на Amazon предложи брак на 53-годишната журналистка, с която има 5-годишна връзка. Нещата са се получили с огромен диамантен пръстен, поднесен на суперяхтата на бъдещия младоженец на стойност половин милиард долара (яхтата, не пръстена). Двойката беше снимана през уикенда на палубата на морското бижу в Кан, а годежният пръстен блести отдалеч на пръста на госпожа Санчес, скоро Безос. 

Лорън носи изрязан топ и богато декорирана плетена пола от Magda Butrym. 

Преди няколко дни беше разкрито, че огромната яхта на Безос, която е една от най-големите яхти в света, е украсена със скулптура на Лорън като русалка, за чийто естетически достойнства ще се въздържим от мнение. 

Припомнаме, че Джеф и Лорън започнаха връзката си, докато и двамата бяха женени. Новината за аферата им обиколи медиите броени дни след като той и бившата му съпруга Макензи обявиха, че се разделят. Двамата бяха заедно 25 години (вижте още: Ваканцията на известните: Безос, обеднял с няколко милиарда, но по-щастлив от винаги).

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...