Следва

Докога родилки ще умират от лекарска “грешка”?

Хайди Клум в жълт Zuhair Murad показа повече, отколкото искаше

Хайди Клум бе Красавицата в жълто на червения килим в Кан. 49-годишната мисис Клум, бивш ангел на Victoria's Secret, разпери "криле" на премиерата на френския филм "La Passion De Dodin Bouffant"

 

Celebrities преди 6 месеца

Германската манекенка пристигна на събитието в творение на Zuhair Murad, но показа малко повече, отколкото искаше.

Докато позира пред фоторепортерите, Хайди се забавлява с пищно украсената си рокля, докато в един момент разголи голяма част от лявата си гърда. Приемаме, че рискът е бил пресметнат, още повече, че роклята като цяло не символизира намерението нито на дизайнера, нито на хубавата Хайди, да прикрива каквото и да е.(Вижте още: "Too much звездни деца напоследък: Хайди Клум и Лени в кампанията на Intimissimi")


 

More Celebrities

Емили Ратайковски пред Vogue - стигмата на развода и "по-малко бели мъже"

Celebrities преди 15 часа

Емили Ратайковски е на красивата, леко меланхолична, но безспорно секси корица на австралийския Vogue за декември. Моделът даде интервю за списанието, в което говори за липсата на личен живот, майчинството и стигмата на развода

Адриана Лима: "лице на уморена майка" и "благодарност за загрижеността"

Celebrities преди 1 ден

Въпреки опитите да нормализира натрупаните по време на бременността килограми, красавицата е непрестанно атакувана за външния си вид, този път за лицето, което изглежда "подпухнало и деформирано". Тя отговори на хейта точно както трябва.