Следва

Лавина от хейт за Adidas: избраха мъж за реклама на дамски бански

Louis Vuitton Pre-Fall 2023 - тийзърът за шоуто в Сеул и няколко кадъра

Режисьорът на сериала The Squid Game Хуанг Донк-хюк е отговорен за сценографията

Runway преди 9 месеца

Преди първото предесенно шоу на творческия директор Никола Гескиер в Louis Vuitton, модната къща сподели кинематографичен тийзър. От компанията също потвърдиха, че режисьорът на „The Squid Game” Hwang Dong-hyuk ще вземе участие в дизайна на сцените за шоуто. 

Шоуто се състоя на 29 април в Сеул, на прочутия двуетажен мост Джамсу през Ханганг, най-важната и най-голямата река в страната.

„Сеул е динамичен град, който непрекъснато се променя. Той еволюира в Млечния път, който има голямо влияние в различни области. Мостът Джамсу символизира хармонията, в която природата и градът съжителстват като едно цяло. Ние създаваме начин на живот, като свързваме хората от Сеул“, се казва във видеото.

Louis Vuitton работи в тясно сътрудничество със Сеул и Корейската туристическа организация, за да оживее проекта. Сред работилите по спектакъла е и френският художник Филип Парено. Марката покани и 100 студенти от местни модни училища да присъстват на шоуто.

Припомняме, че Louis Vuitton не се ограничава само с дрехи и аксесоари и работи активно върху арт изложби и инсталации. Къщата представи един от тях на Design Week в Милано - арт обект беше поставен в двора на Palazzo Serbelloni.

More Runway

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: надеждата, от която се нуждаем, се казва Prada

Runway преди 19 часа

Дуализмът е дума (и действие), която може да опише не само днешната колекция, но и цялото съвместно творчество на Миуча Прада и Раф Симънс (вижте още: Седмица на мъжката мода в Милано: Prada Fall 2024).

Седмица на модата в Милано Есен/Зима 2024: съблазънта на Dolce & Gabbana

Runway преди 20 часа

С повече марки откогато и да било в разгара на Седмицата на модата в Милано, определено е по-добре да сте Доменико Долче и Стефано Габана, които нямат никаква нужда от представяне. С почти 40 години опит, те не просто знаят кои са и какво представляват, но са и наистина добри в това да го покажат. Да, дуото е работило достатъчно дълго, за да имат увереността да покажат най-ранните си ретро дизайни отново. И това да звучи добре.