logo loader
Следва

Лавина от хейт за Adidas: избраха мъж за реклама на дамски бански

Louis Vuitton Pre-Fall 2023 - тийзърът за шоуто в Сеул и няколко кадъра

Режисьорът на сериала The Squid Game Хуанг Донк-хюк е отговорен за сценографията

Runway преди 5 месеца

Преди първото предесенно шоу на творческия директор Никола Гескиер в Louis Vuitton, модната къща сподели кинематографичен тийзър. От компанията също потвърдиха, че режисьорът на „The Squid Game” Hwang Dong-hyuk ще вземе участие в дизайна на сцените за шоуто. 

Шоуто се състоя на 29 април в Сеул, на прочутия двуетажен мост Джамсу през Ханганг, най-важната и най-голямата река в страната.

„Сеул е динамичен град, който непрекъснато се променя. Той еволюира в Млечния път, който има голямо влияние в различни области. Мостът Джамсу символизира хармонията, в която природата и градът съжителстват като едно цяло. Ние създаваме начин на живот, като свързваме хората от Сеул“, се казва във видеото.

Louis Vuitton работи в тясно сътрудничество със Сеул и Корейската туристическа организация, за да оживее проекта. Сред работилите по спектакъла е и френският художник Филип Парено. Марката покани и 100 студенти от местни модни училища да присъстват на шоуто.

Припомняме, че Louis Vuitton не се ограничава само с дрехи и аксесоари и работи активно върху арт изложби и инсталации. Къщата представи един от тях на Design Week в Милано - арт обект беше поставен в двора на Palazzo Serbelloni.

More Runway

Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Dior, манифест в жълто и фуксия

Runway преди 21 часа

„Аз не съм само съпруга, майка или дъщеря. Аз съм жена” - фразата бе част от фантастичната сценография на последното шоу на Диор от миналата вечер, а на огромните екрани се манифестираха и част от останалите вярвания на Мария Грация Кюри, креативен директор на модната къща