Следва

Tenniscore: най-новата фешън тенденция от Ривиерата или колекцията на Sporty & Rich x Lacoste

Код Барби за лятото - и принцеса Катрин в розово

Невъзможно беше да извърнем очи от Barbiecore миналото лято, горещо-розовият нюанс на Valentino беше навсякъде по червените килими. Сега, когато през юли по екраните излиза филмът "Барби" на Грета Гервиг с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, тенденцията се възражда отново

Street Style преди 10 месеца

Дори Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, не може да устои на бонбонено розовото настроение това лято. Кралската особа се появи в лондонския Foundling Museum, облечена в пастелно розов костюм на Alexander McQueen, съчетан с подходяща блуза отдолу и чифт бели обувки, за да завършат лятната визия. Изящният бял колан с перлена катарама, който напомня на кичозните аксесоари, носени от любимата ни кукла Mattel, чудесно се съчетава с обувките на висок ток. Не можем да отречем, че розовото ѝ отива (четете още: CinemaCon 2023: Марго Роби в розово, от Prada и Louboutin).

Във филм Барби, която живее в Барбиленд, но е принудена да го напусне заради така наречените си несъвършенства - тръгва на приключение в реалния свят и по пътя открива, че съвършенството може да се намери само вътре в нея. Кейт Мидълтън определено е намерила съвършенството вътре в себе си, а аутфитите ѝ винаги са просто допълнение, което отразява вътрешната ѝ същност. Да, човекът прави дрехите, не дрехите правят човека. Но розовото определено ще доминира този сезон и ще ни подтиква да ни е розово и на душата (четете още: Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още).

More Street Style