Следва

Tenniscore: най-новата фешън тенденция от Ривиерата или колекцията на Sporty & Rich x Lacoste

Код Барби за лятото - и принцеса Катрин в розово

Невъзможно беше да извърнем очи от Barbiecore миналото лято, горещо-розовият нюанс на Valentino беше навсякъде по червените килими. Сега, когато през юли по екраните излиза филмът "Барби" на Грета Гервиг с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, тенденцията се възражда отново

Street Style преди 3 месеца

Дори Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, не може да устои на бонбонено розовото настроение това лято. Кралската особа се появи в лондонския Foundling Museum, облечена в пастелно розов костюм на Alexander McQueen, съчетан с подходяща блуза отдолу и чифт бели обувки, за да завършат лятната визия. Изящният бял колан с перлена катарама, който напомня на кичозните аксесоари, носени от любимата ни кукла Mattel, чудесно се съчетава с обувките на висок ток. Не можем да отречем, че розовото ѝ отива (четете още: CinemaCon 2023: Марго Роби в розово, от Prada и Louboutin).

Във филм Барби, която живее в Барбиленд, но е принудена да го напусне заради така наречените си несъвършенства - тръгва на приключение в реалния свят и по пътя открива, че съвършенството може да се намери само вътре в нея. Кейт Мидълтън определено е намерила съвършенството вътре в себе си, а аутфитите ѝ винаги са просто допълнение, което отразява вътрешната ѝ същност. Да, човекът прави дрехите, не дрехите правят човека. Но розовото определено ще доминира този сезон и ще ни подтиква да ни е розово и на душата (четете още: Кой играе кой в "Барби" - Дуа Липа е русалка и още).

More Street Style