Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 29.05 - 04.06

Наричана „крава“ и „зебра“, Уини Харлоу изнесе лекция по увереност на amfAR в Кан

Уини Харлоу е олицетворение на увереността

 

Celebrities преди 10 месеца

28-годишният модел, който има витилиго и в миналото е унизително наричана "зебра" и "крава", блесна на синия килим на благотворителната гала на amfAR. На Френската Ривиера тя уверено показа белите петна по кожата си в бяло творение с висока цепка на Ramzen. До нея беше гаджето й, баскетболистът Кайл Кузма.

Уини определено имаше момент в Кан - вижте приказното й позиране на червения килим на фестивала в Кан, който приклучи на 27-ми, а надолу разказваме подробности от ранната й младост.

 

Въпреки че е осмивана зверски докато расте, Уини е първият модел с витилиго, който навлиза в света на модата. Така проблемът е вече третиран различно, а Уини приобщава десетки момичета с подобен "дефект" към идеята за равенство. Много млади жени, които някога са изпитвали дискомфорт в собствената си кожа, я смятат за свой герой и идол. Целта на Уини от години е да бъде вдъхновение за хората с витилиго, насърчавайки ги да приемат и обичат телата си. 

„Преминах през много подигравки. Хората ме наричаха „зебра“ и „крава“, така че ми беше много трудно, докато растях“ – казва Уини в интервю при старта си в света на моделите.

В един момент дори мисли за самоубийство. „Не можех да понеса стреса. Но кожата ми ли беше виновна? Не, виновно беше ужасното ми отношение към нея. Ако я приемех и започнех да се отнасям към себе си така, както заслужавам, нямаше да има значение какво казват другите, защото щях да се обичам... Е, точно това направих. Обикнах себе си и с това много възможности започнаха да попадат в скута ми и благодаря на Бог за това. Опитайте се да обичате себе си", каза Харлоу.

Сега, години по-късно, тя се гордее да бъде възприемана като вдъхновение.

„Страхотно е да можеш да помагаш и да вдъхваш доверие на хората, независимо от възрастта им. Искам да покажа на света, че красотата е това, което всеки от нас иска да бъде“, каза тя в интервю за юнския брой на списание Women's Health, за което позира без дрехи.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 2 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 22 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.