Следва

My Style: Денина Мартин, светлина в дома, сърцето и действията

Пак къса, но кардинално тъмна коса: принцеса Шарлийн на Формула 1 в Монте Карло

Принцеса Шарлийн се появи на състезанията от Гран при на Формула 1 в Монте Карло в нова визия: косата й вече не е руса, а наситено кестенова. Коронованата бивша плувкиня присъства на спортното събитие със съпруга си принцът на Монако Албер II

 

Celebrities преди 10 месеца

По повода съпругата на принц Алберт избра тъмносиня рокля без ръкави с многоцветни вертикални ивици. По-късно двамата присъстваха на галавечеря по повод кръга от Формулата.

Последният път, когато принцеса Шарлийн се появи публично, беше в Лондон по време на коронацията на крал Чарлз III

Последните публични появи на Шарлийн се обсъждат активно онлайн, главно заради вечно тъжния й вид: мрежата смята, че принцесата има проблеми в брака. Например, на финала на тенис турнира ATP Masters Series в Монте Карло, на който принцеса Шарлийн присъства със съпруга си, тя изглеждаше напълно безразлична, за разлика от принца, който следеше нещата  крайно емоционално. 

Самият принц Алберт отрича трудностите в отношенията със съпругата си и се позовава на нейното заболяване: препомняме, че Шарлийн прекара дълго време далеч от семейството си за лечение, за което така и не се изясни с каква етимология и характер е.

В същото време в медиите се появи информация, че принц Алберт и принцеса Шарлийн са сключили споразумение, според което Алберт плаща на съпругата си крупна сума в замяна на техните официални съвместни излизания. Става дума за милиони на година, припомняме.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 12 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.