logo loader
Следва

My Style: Денина Мартин, светлина в дома, сърцето и действията

Пак къса, но кардинално тъмна коса: принцеса Шарлийн на Формула 1 в Монте Карло

Принцеса Шарлийн се появи на състезанията от Гран при на Формула 1 в Монте Карло в нова визия: косата й вече не е руса, а наситено кестенова. Коронованата бивша плувкиня присъства на спортното събитие със съпруга си принцът на Монако Албер II

 

Celebrities преди 4 месеца

По повода съпругата на принц Алберт избра тъмносиня рокля без ръкави с многоцветни вертикални ивици. По-късно двамата присъстваха на галавечеря по повод кръга от Формулата.

Последният път, когато принцеса Шарлийн се появи публично, беше в Лондон по време на коронацията на крал Чарлз III

Последните публични появи на Шарлийн се обсъждат активно онлайн, главно заради вечно тъжния й вид: мрежата смята, че принцесата има проблеми в брака. Например, на финала на тенис турнира ATP Masters Series в Монте Карло, на който принцеса Шарлийн присъства със съпруга си, тя изглеждаше напълно безразлична, за разлика от принца, който следеше нещата  крайно емоционално. 

Самият принц Алберт отрича трудностите в отношенията със съпругата си и се позовава на нейното заболяване: препомняме, че Шарлийн прекара дълго време далеч от семейството си за лечение, за което така и не се изясни с каква етимология и характер е.

В същото време в медиите се появи информация, че принц Алберт и принцеса Шарлийн са сключили споразумение, според което Алберт плаща на съпругата си крупна сума в замяна на техните официални съвместни излизания. Става дума за милиони на година, припомняме.

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 4 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи