Следва

Balenciaga Spring 2024 - на Демна душата и сърцето

Емили Ратайковски подписва най-сексапилната визия на лятото

Колекцията, за жалост, вече разпродадена

Shopping преди 10 месеца

Тина Кунаки, Хейли Бийбър... Най-горещите знаменитости и супермодели днес се кълнат в тенденцията Brazilcore. Този стил идва директно от Южна Америка и включва зелено и жълто - цветовете на бразилското знаме. Емили Ратайковски добая ново измерение към тази изключително желана естетика, като си сътрудничи с Mirror Palais.

В четвъртък, 25 май, моделът и домакиня на подкаста High Low with EmRata представи лятна модна колекция на собствената си марка Inamorata. Тя си партнира с Mirror Palais - нюйоркски лейбъл, известен със своите бохемски и секси творения, вдъхновени от винтидж стила. Темата на сътрудничеството? Бразилия!

“Израствайки в Ню Йорк, толкова далеч от семейството ми в Бразилия, винаги съм копнеела за по-дълбока връзка с моята култура. Майка ми говореше португалски вкъщи, водеше ни на чураско с приятели в Астория и пускаше Чико Буарке де Холанда и Рита Лий през уикендите, докато ние чистехме къщата, но не ни се случваше да я посещаваме често, защото не можехме да си го позволим. Откакто започнах работа в Mirror Palais, имам щастието да прекарвам повече време в страната на майка ми и да се свързвам със семейството си, да създавам нови приятели. Дълбоко се възхищавам и уважавам Емили и за мен е огромна чест да споделя с нея частица от тази красива култура, както и нейната първа кайпириня де маракуя. Надявам се, че тази колекция, която създадохме заедно, ще ви хареса толкова, колкото и на нас. Благодаря на екипите на Mirror Palais и Inamorata за това, че реализираха визията ни - споделя американският дизайнер Марсело Гая.

В Instagram беше разкрита колаборацията между Mirror Palais и Inamorata, както и някои от моделите. "Когато започнахме да говорим за това какво искаме да направим за колекцията, Марсело Гая веднага разбра, че иска да ме заведе в Бразилия. Въпреки че пътуването ми до Рио беше кратко, се влюбих напълно", пише Емили Ратайковски. На плажа тя може да бъде видяна с шарени микро бикини. На борда на скутер тя носи комплект, съставен от мини къси панталонки и горнище в бразилските цветове.

Колекцията е истинска модна компилация на тенденциите в банските костюми за това лято: плетени модели или такива, украсени с малки сребърни накити, както и основните червени бикини! Изборът е голям (вижте още: Модата на amfAR Gala в Кан 2023 - пищна, цветна, скъпа)

More Shopping