Следва

Големите любовни истории: моделът на Vogue Уенда Паркинсън и прочутият Норман, влюбен до полуда

Още в подкрепа на тезата, че дъщерята на Моника Белучи е новото голямо име в модата

Надали има човек по света, който да не познава миловидната Дева - момичето на мама Моника Белучи и татко Венсан Касел. Тя крачи стремително към върховете на модата, снима сесия след сесия и реклама след реклама и, макар и само на 18, е отличен пример, че непо-бебетата се оправят прекрасно, с или без непосредствената помощ на звездните си родители

Celebrities преди 10 месеца

Касел беше снимана на снимачната площадка на фонтана ди Треви в Рим тази седмица, където семейната прилика е изключително очевидна - падащи тъмни къдрици и отличен грим, които отразяват характерния и за красотата на италинската й майка стил от 90-те. Имаме издължена очна линия, добре дефинирани вежди и меко червени устни. Облеклото на мис Касел – черна рокля, вдъхновена от естетиката на бельото с панели от прозрачна дантела на талията и мини пола - приятен намек за младата мадам Белучи. 


Дева Касел за Jacquemus за Пролет/Лято 2023


Дева Касел за Dolce & Gabbana Пролет/Лято 2023

Касел следва стъпките на майка си като муза на Dolce & Gabbana (тя снима именно кампания на Dolce в Рим). Участва в шоуто на Alta Moda през 2021 г. и продължи да се появява на още подиуми на италианската модна къща (например на последното ревю Есен/Зима 2023). Едновременно сподели с майка си корица на италианския Vogue за изданието от юли 2021 г., като и двете бяха облечени в черни рокли на Dolce & Gabbana с прилепнали корсажи и почти идентични прически и грим.

Моделът се появи и на първия ред на Dior и дефилира на пистата за Coperni и Jacquemus. Като се има предвид, че последните марки са две от най-нашумелите в света на модата в момента, ясно е, че Дева е модел с много светло бъдеще пред себе си (вижте още: Много хубава Дева Касел: топлес и с рошави подмишници).


Моника Белучи на филмовия фестивал в Кан през 1997г


Дева Касел на Седмицата на модата в Париж през 2021г 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.