Следва

Looping чантата на Louis Vuitton - двайсетгодишен тренд, особено модерен днес

Voyage, voyage! Vogue Франция, Италия, Испания и Германия посвещават общ брой на пътуването това лято

Vogue France, Vogue Spain, Vogue Germany и Vogue Italy обединиха креативността на екипите си, за да отпразнуват пътуването с Vogue цяло лято 

All fashion преди 10 месеца

Voyage, voyage - тази песен на Desireless винаги звучи в главите ни, щом помислим за почивка. Не че сме израснали във Франция, не че това е майчиния ни език, но определено говорим езика на пътуването, особено през лятото, когато телата и умовете ни просто не искат да останат на едно място. Нещо такова вероятно се случва и с четирите дами, отговорни за списание Vogue в Испания, Италия, Германия и Франция.

Те просто обядват заедно преди ревюто на Prada… Нищо необичайно, нищо ангажиращо. Няколко приятелки си говорят - толкова! И тогава, както винаги, разговорът се насочва към четирите държави, от които идва всяка от тях, и четирите издания на Vogue. Точно в разгара на Седмицата на модата в Милано Инес Лоренцо (Vogue Испания), Керстин Венг (Vogue Германия), Франческа Рагаци (Vogue Италия) и Йожени Трошу (Vogue Франция) решават с панино в едната ръка и чаша кола в другата да подготвят общ брой на Vogue. Какво обединява четирите държави? Какво ще кажете за влака, който за много европейци отдавна е символ на лесно, спокойно, достъпно и екологично пътуване.

Изданието на Vogue Франция за юни-юли 2023 г. е признание в любов към пътуването.
Тази привързаност между момичетата, между държавите, желанието за обмен, основан на споделени ценности и общи виждания, е съблазнителна. Така международните колеги от Vogue се обединяват около обща тема, за да се роди Vogue sur les rails или Вог на релсите.


Кориците на Vogue Испания и Vogue Италия за брой юни-юли 2023

Резултатът е почит към пътуването, признание в любов към сходни преживявания, общи мечти и глобално очарование от модата, което се простира в страниците и не само... от Германия до Тибет, от Франция до Сенегал, от Италия до Шри Ланка. “С този брой празнуваме удоволствието от споделените открития и странствания - буквално и преносно. Защото, както е казал американският философ Ралф Уолдо Емерсън: "Животът е пътуване, а не дестинация.” - въодушевена е Йожени Трошу.


Корицата на Vogue Германия за брой юни-юли 2023

Четете още >>> Дизайн за вдъхновение: Обновеният Carlton в Кан, оазисът на Холивуд

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.