Следва

Horizons Never End: Жизел Бюндхен е новото лице на Louis Vuitton

Looping чантата на Louis Vuitton - двайсетгодишен тренд, особено модерен днес

Стар като света обект на желание - Looping на Louis Vuitton
 

All fashion преди 9 месеца

Louis Vuitton властва на пазара на кожени изделия. И през миналата година, според платформата Rebag, марката доминира в продажбите на чанти, нареждайки се до Hermès и Chanel. Нищо чудно! Задвижвана от носталгията по Y2K, винтидж манията завладя модната сцена, карайки ни да искаме да открием модни антики, за да придадем нотка индивидуалност и шик от старата школа.


Елза Хоск

Looping чантата, без която не можем

Чанти за пазаруване, чанти за боулинг... моделите на марката от първото десетилетие на 21 век и последното на миналия са все така актуални, но една чанта остава в съзнанието и гардероба на всички. Looping чантата на Louis Vuitton, произведена за първи път през 2002 г., е създадена за носене на рамо, със заоблена дръжка и татуирана с емблематичния монограм на Louis Vuitton, с който брандът украсява всичките си визии.

Елза Хоск я носи с ежедневни дрехи за разходка по улиците на Лос Анджелис, с рокля и ретро ботуши за ултрашик визия или за да подчертае тоалет, моделиран в стила на Ривиерата и Кан. Емили Ратайковски, която наскоро се снима с новите си модели бразилски бански костюми, в колаборация с Mirror Palais, се появи с нея, за да украси измамно семпъл офис ансамбъл. Ако разгледаме тенденциите през годината, много от тях са зададени от тези два супермодела. Така че едва ли е изненадващо, че Looping чантата се издигна до върха на хитпарада на чантите този сезон и до върха на модните ни желания.


Емили Ратайковски

Артикулът е задължителен за гардероба на всяка уважаваща модата дама, особено този сезон. И особено, ако прибави към нея и едно куфарче като на Жизел

Вижте още >>> Saint Laurent, Alaïa, Ferragamo - по рокля с качулка от всеки, големият хит на Лято 2023

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.