Следва

Horizons Never End: Жизел Бюндхен е новото лице на Louis Vuitton

Looping чантата на Louis Vuitton - двайсетгодишен тренд, особено модерен днес

Стар като света обект на желание - Looping на Louis Vuitton
 

All fashion преди 10 месеца

Louis Vuitton властва на пазара на кожени изделия. И през миналата година, според платформата Rebag, марката доминира в продажбите на чанти, нареждайки се до Hermès и Chanel. Нищо чудно! Задвижвана от носталгията по Y2K, винтидж манията завладя модната сцена, карайки ни да искаме да открием модни антики, за да придадем нотка индивидуалност и шик от старата школа.


Елза Хоск

Looping чантата, без която не можем

Чанти за пазаруване, чанти за боулинг... моделите на марката от първото десетилетие на 21 век и последното на миналия са все така актуални, но една чанта остава в съзнанието и гардероба на всички. Looping чантата на Louis Vuitton, произведена за първи път през 2002 г., е създадена за носене на рамо, със заоблена дръжка и татуирана с емблематичния монограм на Louis Vuitton, с който брандът украсява всичките си визии.

Елза Хоск я носи с ежедневни дрехи за разходка по улиците на Лос Анджелис, с рокля и ретро ботуши за ултрашик визия или за да подчертае тоалет, моделиран в стила на Ривиерата и Кан. Емили Ратайковски, която наскоро се снима с новите си модели бразилски бански костюми, в колаборация с Mirror Palais, се появи с нея, за да украси измамно семпъл офис ансамбъл. Ако разгледаме тенденциите през годината, много от тях са зададени от тези два супермодела. Така че едва ли е изненадващо, че Looping чантата се издигна до върха на хитпарада на чантите този сезон и до върха на модните ни желания.


Емили Ратайковски

Артикулът е задължителен за гардероба на всяка уважаваща модата дама, особено този сезон. И особено, ако прибави към нея и едно куфарче като на Жизел

Вижте още >>> Saint Laurent, Alaïa, Ferragamo - по рокля с качулка от всеки, големият хит на Лято 2023

More All fashion