Следва

Цеци Красимирова с нова любов

Най-успешния сваляч екипът на Вю София награди с подарък

В началото на декември миналата година View Sofia стартира единствения по рода си конкурс в търсене на Сваляч...

Лица преди 14 години

В началото на декември миналата година View Sofia стартира единствения по рода си конкурс в търсене на Сваляч номер 1.

След ожесточена надпревара и над 500 предложения, ние ти представихме в четири поредни серии селектирана извадка от най-добрите свалки, достойни за номинация, които наброяваха около 50.

Накрая ги изпробвахме върху женската част от екипа ни и репликата, която подкоси най-много крака едновременно, успя да извоюва на автора си титлата Сваляч номер 1.

Това е Пламен от София и с думите „С теб бих си легнал и в 17.00 часа.” казват, че е свалил Теодора Борисова, с която по последни данни са просто добри приятели.

Дали е най-успешният сваляч, не знаем, но репликата му със сигурност е адски успешна, защото го отведе до страхотната ни награда.

Той не се размина само с титла, а получи и обещания подарък - цялостен готин, секси аутфит, с който без думи да пленява сърца.



Заедно с наш фотограф Сваляч номер 1 обиколи бутиците в София и си избра костюм Rollman, който беше специално прекроен за него, заедно с тениска Capasca от новата колекция на марката и кецове Converse, които въпреки нашата намеса, предпочете да си избере съвсем сам, от представителния им магазин на бул. Фритьоф Нансен 7.

Така, с много доволни усмивки и от двете страни, се разделихме с този конкурс. А ако те е яд, че изпусна страхотните подаръци, знай, че имаме още много свежи идеи, за да наградим активните и креативните, така че стой на линия и се ослушвай.

 

More Лица