Следва

Мегасъбитието Vogue World: London ще стартира Седмицата на модата

Новите кампании: Джиджи Хадид за Arcadie на Miu Miu

В последната си рекламна кампания Miu Miu завива елегантно към сюрреализма с представянето на много обичаната в света на модата емблематична чанта модел Arcadie, който заживява нов живот през 2023 г. Супермоделът Джиджи Хадид заема централното място, въплъщавайки същността на тази причудлива колекция

All fashion преди 3 месеца

Известният фотограф Стивън Мейзъл я улавя докато демонстрира майсторски двата стила при чантите на "малката Прада" Miu Miu - "Уондър" и "Аркади", пренасяйки зрителите в света на въображението на американската художничка Маргарет Кийн. Влиянието на Кийн е осезаемо, тъй като Мейзъл прекрасно преплита своята естетическа вселена с тази на героинята Миу Миу.

Веднага след пускането на пролетната колекция на Miu Miu за 2023 г. с участието на Кендъл Дженър, Джиджи Хадид е другото много известно лице на марката. Освен италианския бранд тя усърдно рекламира и собствената си луксозна марка - Guest in Residence, на чиято Beach House колекция стана лице преди дни (вижте още: Великолепната седморка: брандовете на супермоделите).

С всеки жест, настроение и емоция Хадид умело размива границите между реалност и фантазия, доказвайки, че ежедневието може да съдържа изключителни моменти и обикновеното може да се трансформира в нещо необикновено.

Кампанията за чанти Miu Miu Arcadie демонстрира характерния модел matelassé, известен със сложната си изработка. Италианската марка безпроблемно съчетава съвременната лекота с вечната стойност на традиционната кожена изработка, вдъхвайки на чантите текстура и дълбочина.

Докато се впускаме в тези стилизирани портрети, откровеният поглед на Джиджи Хадид ни примамва в свят, който е отчасти измислен, отчасти реален, но безспорно много Miu Miu.

More All fashion

За пръв път в историята чернокожа дама оглавява британския Vogue

All fashion преди 5 дни

Чиома Ннади бе назначена за ръководител на редакционния отдел на британския Vogue, съответно за наследник на Едуард Енинфул, който напусна поста през юни, поради, както се твърди, конфликт с Анна Уинтур

Безпрецедентно: откраднаха целия Balmain точно преди ревюто в Париж

All fashion преди 5 дни

Камионът, превозващ колекцията SS24 на френската модна къща, е отвлечен на път за централата на Balmain, като крадците са отмъкнали над 50 готови луксозни ансамбъла за предстоящото на Седмицата на модата в Париж Пролет/Лято 2023 (PFW SS24) ревю