Следва

Zara Swim 2023 с Барбара Валенте

Мегасъбитието Vogue World: London ще стартира Седмицата на модата

Vogue World идва в Лондон на 14 септември за моден и културен спектакъл със Stormzy и Michaela Coel. Всички приходи от продажбата на билети ще бъдат предоставени на организации за сценични изкуства, включително Националния театър, Кралската опера, танцовата компания Rambert и Кралския балет

All fashion преди 10 месеца

Миналата година на 13-та западна улица в Ню Йорк се състоя бляскавият дебют на Vogue World. Тогава Серена Уилямс откри дефилето на висшата мода, общо 112 модела преминаха по подиума под звуците на "Vogue" на Мадона, а легендарният балетист Михаил Баришников дефилира с танцова стъпка, облечен в бежов шлифер, маратонки и лилави слънчеви очила, което беше достатъчно, за да направи фурор на подиума. Участваха 80 маратонци и осем мажоретки от университета "Хауърд", Lil Nas X пя заедно със сестрите Хадид, а Оскар от "Улица Сезам" се появи на сцената. Какво се случи след това? Притежателите на билети се присъединиха към редакторите на Vogue и куп знаменитости от А-листата на улично парти, организирано от някои от водещите световни модни къщи, разбира се, с улична храна: бисквити от Gucci, сандвичи с пастърма от Michael Kors x Katz's Deli и багети от Fendi.

Какво ни чака тази година?

На 14 септември събитието се завръща с театрална постановка в лондонския Уест Енд, която ще събере най-доброто от британската култура и британската мода. Под творческото ръководство на наградения с БАФТА и лондонската награда “Оливие” режисьор Стивън Далдри, чиито творби варират от "Короната" до "Били Елиът", събитието ще даде старт на Седмицата на модата в Лондон с червен килим, драматични изпълнения и (разбира се!) специална феерия на подиума в Theatre Royal Drury Lane, където ще бъдат показани ключовите колекции за Есен/Зима 2023 г. (четете още: Voyage, voyage! Vogue Франция, Италия, Испания и Германия посвещават общ брой на пътуването това лято).

Vogue World: London е посвещение на британските творци

От Шекспир до Stormzy - вечерта е замислена като почит към британските творци от най-различни области. Ще има изпълнения на оперни певци, супермодели и модни дизайнери, както и на балетисти. Гостите ще споделят пространството с облечени в кутюр звезди, които са се прочули по света благодарение на специалните си таланти. От Иън Маккелън до Микаела Коел, от Виктория Бекъм до кмета на Лондон Садик Хан: многобройни знаменитости ще подкрепят творческото превземане на сградата, която е включена в списъка на ЮНЕСКО.

"Развълнуван съм да бъда съорганизатор на второто издание на Vogue World в Лондон", казва Едуард Енинфул, главен редактор на британския Vogue, както и европейски редакционен директор на Vogue. "В продължение на 107 години британският Vogue защитава модата, културата и магическата точка, в която те се пресичат. Сега, с помощта на водещите таланти в бранша, вдъхваме живот на страниците на списанието, за да подкрепим богатия спектър от творчески изкуства в Лондон. Нямам търпение да посрещнем всички в Theatre Royal Drury Lane и да изживеем една незабравима вечер."

Цял свят ще гледа на живо

Билетите за Vogue World: London вече са официално достъпни за широката публика. Можете да се запишете в клуба на Vogue, за да присъствате. Сто процента от нетните приходи от продажбата на билети ще бъдат предоставени на организации за сценични изкуства в Лондон - Националния театър, Кралската опера, танцовата компания Rambert и Кралския балет. "Изкуствата в Обединеното кралство са застрашени и Vogue World ще бъде навременно напомняне колко важни са те, каква огромна роля играят в живота ни и колко много се нуждаят от нашата подкрепа", каза Анна Уинтур, главен директор в Condé Nast и глобален редакционен директор на Vogue. Тези, които не могат да дойдат в Уест Енд на 14 септември, имат възможност да гледат събитието на живо във всички уебсайтове на Vogue по света.

Четете още >>> Бела Хадид на корицата на Vogue Italy: когато фотографията си играе с изкуствения интелект

More All fashion