Следва

Развод на върха? Меган, Хари и добре подхранените слухове

Кроп топ за годежното парти? Чудесна Мили Боби Браун

Сватбеният стил на звездата от The Stranger Things е право в десетката

Celebrities преди 10 месеца

Мили Боби Браун открехна завесата, за да станем част от годежното й парти.

19-годишната актриса наскоро отпразнува годежа си с Джейк Бонджоуви, 21-годишния син на Джон Бон Джоуви. На 1-ви юни нейният фризьор Пийт Бъркил споделя снимки от годежното парти, на които можем да видим влюбените погледи на младите младоженци, застанали до арка от балони във формата на сърце с неонов надпис „Mr. and Mrs. Bongiovi”.

За празненството Бонджоуви избра зелен костюм и бяла риза, а Браун изглежда като прекрасна бъдеща булка в бял дантелен сет от две части на Giambattista Valli – кроп топ и деликатна пола със златни копчета и детайли от дантела.

„Поздравления за красивата двойка“, пише Бъркил под снимката, качена в Instagram, и споделя, че е използвал екстеншъни в цвят какао, за да осигури на щастливата бъдеща булка плътни, отпуснати вълни.

Припомняме, че Мили Боби Браун обявява годежа си с Джейк Бонджоуви чрез пост в Instagram на 11-ти април, на който отново я видяхме в бяла дантела. На черно белия кадър любимият й я е гушнал силно, а широка усмивка краси лицето на звездата, докато показва прекрасния годежен пръстен. Отдолу Мили сподели част от текст на Тейлър Суифт: „Обичам те от три години, скъпи, искам всичко с теб“. Годеникът публикува две снимки в своя Instagram и ги озаглави с краткото, но изпълено със смисъл „Завинаги“.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.